140T Heavy Duty Metalurgical Overhead Cranes

Metalurški kranovi uglavnom se koriste u metalnom topionizovanju, vezivanju i vrućoj preradi. Uključujući kran glavnog mosta za punjenje, nadzemni kran, putni kran, kran za kretanje tereta, kran kran, kran za utovar grejnih peći, kutija za elektro-magnetnu kutiju,
Chat Sada

Detalji o proizvodu

140 Tona metalurgijski nadzemni dizalice


Metalurški dizalice


Tehnički podaci


48191864629625510.jpg


Obim primene:


Metalurški kranovi uglavnom se koriste u metalnom topionizovanju, vezivanju i vrućoj preradi. Uključujući kran glavnog mosta za punjenje, nadzemni kran, putni kran, kran za punjenje tereta, kran sa kranom za materijal, kran za skidanje krana, matrice ili dizalice za dizanje alata, otkrivanje krana, kranske žljebove, dizalice krana, kovanja krana, -elektromagnetna dizalica, kran sa kranom materijala. Ostale slične metalurške dizalice mogu se koristiti i sa referencama.


Uslovi okoline:

 

Dizajn i proizvodnja metalurških dizalica će biti usklađeni sa relevantnim odredbama GB3811

 

(1) Stanje životne sredine


Snaga dizalice je obično trifazna klima, sa frekvencijom od 50Hz i naponom od 380V ili 415V. Gornja i donja granica dozvoljenih fluktuacija napona na motorima i aparatima je + 10% nominalnog napona i - 15% nominalnog napona (pri vršnoj struji). Unutrašnji gubitak napona krana je manji od 5% za dizajniranu dizalicu, steznu kran, cjelokupni dizajn krana sa vodjim okvirom i kranom za prevrtanje ploče. Ostale kategorije u ovom standardu Dizalice ne smeju biti veće od 4%. Ako napajanje ima posebne zahteve, to može odrediti snabdevač i kupac u skladu sa potrebama korisnika.

 

(2). Temperatura i vlažnost radnog okruženja

 

ii. Radna sredina radnog okruženja je uglavnom -10 ~ + 50 .

 

ii. Relativna vlažnost B. nije više od 50% na +40 ° C.

 

(3) Na mestu na kome se koristi krana ne smeju se pojavljivati zapaljivi, eksplozivni ili korozivni gasovi i poštovati relevantne standarde i dokumente.

 

(4) Instalacija kranske trajektorije bi u principu trebalo da ispunjava zahteve GB10183. Ukoliko dođe do posebnih okolnosti, može se odrediti odvojeno po potrebi.


(5) Visina ugradnje i upotrebe dizalice ne sme biti veća od 2000m (kapacitet motora se proverava u skladu sa relevantnim odredbama GB755 kada prelazi 1000m).


Naša proizvodnja opreme


CRANE MANUFACTURERS.jpg


Kliknite ovde da biste saznali proizvodni proces


https://youtu.be/Im0DDreQMVQ

Hot Tags: 140t heavy-duty metalurške dizalice, Kina, fabrike, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like