35 ~ 65 tona

35 ~ 65 tona

Prvo, pregled proizvoda 1. Stezaljka dizalice je paralelna sa glavnim snopom. 2. Kran se koristi za utovar i istovar i rukovanje čeličnim pločama, profilima i drugim materijalima u čeliku ili čeliku, brodogradilištu, luci, dvorištu i skladištu. 3. Ova dizalica je posebno pogodna za podizanje ploča različitih ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prvo, pregled proizvoda

1. Stezaljka dizalice je paralelna sa glavnim snopom.

2. Kran se koristi za utovar i istovar i rukovanje čeličnim pločama, profilima i drugim materijalima u čeliku ili čeliku, brodogradilištu, luci, dvorištu i skladištu.

3. Ova dizalica je posebno pogodna za podizanje ploča različitih specifikacija. Može se opremiti različitim stezaljkama kako bi se ispunili zahtjevi za podizanje prema specifikacijama (debljina, dužina, broj listova, itd.) I težina materijala koji se podiže.

4, prema zahtjevima kupca može osigurati: kontrolu brzine (1:10 ili više) svake ustanove, preopterećenje i alarm, daljinsko upravljanje, PLC kontrolu i otkrivanje grešaka, sistem prikaza.

5. Podizanje ima dvostruku strukturu sa četiri kočnice, a motor ima prekidač za prekoračenje brzine kako bi se osiguralo glatko, sigurno i pouzdano podizanje.

6. Glavne elektronske komponente kontrole su postavljene unutar glavnog snopa, što produžava vijek trajanja električnih komponenti i smanjuje greške u električnoj regulaciji.

7. Rasipač sa dvostrukom vješalicom je zaključan vlastitom težinom, a zatvarač je postavljen tako da automatski otvara i zatvara čeljusti, što ne troši električnu energiju i korisno je za zaštitu okoliša. Korisni model ima prednosti jednostavne konstrukcije, praktične proizvodnje, niske cijene, male veličine i male težine.


Drugo, skica proizvoda i tehničke specifikacije (35t, 50t, 65t)

image


Hot Tags: 35 ~ 65 tona spona kran, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, u Kini

Upit

You Might Also Like