40-500T MG vrsta teške mobilne dvostruki nosač Portalna dizalica

40-500T MG vrsta teške mobilne dvostruki nosač Portalna dizalica

MG tip dvostruki nosač Portalna dizalica sastoji od Portalna dizalica rakova, kolica putuju mehanizam, taksi i električni sustav kontrole, na Portalna je okvir oblik strukture, staza je StajaIa na svakom nosaču i noga je podijeljen na tip A i tip U skladu korisnika zahtjevima. Kontrolu...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

MG tip dvostruki nosač Portalna dizalica sastoji od Portalna dizalica rakova, kolica putuju mehanizam, taksi i električni sustav kontrole, na Portalna je okvir oblik strukture, staza je StajaIa na svakom nosaču i noga je podijeljen na tip A i tip U skladu korisnika zahtjevima. Kontrolu metoda mogla biti zemaljska kontrola, daljinski upravljač, upravljačkoj kabini ili oboje, u kabini ima podesivo sjedalo, izolacijskog tepiha na podu, neprobojno staklo za prozor, protupožarni aparat, električni ventilator i pomoćna oprema kao što su klima uređaj, zvučni alarm i razglas koji može biti namješten kako to zahtijeva korisnik. Ovaj dvostruki nosac Portalna dizalica je lijep dizajn i široku i naširoko koristi u otvorenom skladištu, naravno, također se može koristiti u zatvorenom prostoru, ali ugoditi pustiti nas znati stanje u vašoj radionici, samo recite nam vaše zahtjeve, možemo dizajn najprikladnije dizalica za vas.


image


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Q. koje su informacije trebali pružiti kada upit?
Više detalja ili crteže, bolje.
A: podići kapacitet B: pedalj C: dizala visina D: moć sourceor druge specijalaca koji ste nam će više cijeniti.
Q. koliko operativne metode za moj izbor?
Standardne operativne metode:
A: viseći upravljač s pritiskom gumba. B: daljinskim upravljačem prekidači
C: cabin(space capsule seat) kontrolu s joystickom. Odaberite bilo koje vrste kao što želite.
P. može ovaj tip radi u opasni okoliš?
A: siguran! Možemo prilagoditi za kiseline dokaz ili eksplozija dokaz, nema problema za to.
P. može osigurati ozbiljna podizanje alata?
A: siguran, možemo osigurati prijevoz alata kao što su dizala remen pojasa, podignite stezaljku, otimanje, magnet ili drugih posebnosti kao tvoj zahtijev!
Q. kako možemo instalirati dizalicu?
A: viši inženjer može biti strana učiniti instalacijski vodič usluga i obuke. Osim toga, naše najbolje prodaje možete posjetiti svoju zemlju.
Q. sigurnosni uređaj
A:overload limitatora, prekidača (dizanje i putovanja), spojku zaštita uređaja.


Hot Tags: 40-500t mg vrsta teške mobilne dvostruki nosač Portalna dizalica, Kina, tvornice, proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

You Might Also Like