5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica s dvostrukom gredom Električna dizalica Dizalica s dvostrukom gredom s kukom

5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T Dvostruka greda EOT dizalica električna dizalica mostovna dizalica Nosivost: 1t - 350t Visina dizanja: 5--35m Raspon dizalice: 7,5m - 31,5m Stanje: -20 ° - - +40 ° Radna dužnost: A3 - A8
Chat Sada

Detalji o proizvodu


5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T Dvostruka greda EOT dizalica električna dizalica mostovna dizalica dvostruka greda dizalica s kukom


double girder cranes14

Kratki opis 5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica s dvostrukom gredom električna dizalica Mostovna dizalica dvostruka greda s kukom:

5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica s dvije gredeje promovirao društveni napredak. Dizalice su važan alat i oprema za mehanizaciju i automatizaciju, smanjenje teške radne snage i poboljšanje produktivnosti modernih industrijskih preduzeća. Koraci proizvođača uređaja za dizanje također su polako zakoračili u industriju i transport. Razvojem moderne industrije proširila se proizvodnja proizvođača mostovnih dizalica sa kukom i povećao se stupanj automatizacije. Kao važna oprema za rukovanje materijalima, njegova uloga postaje sve važnija u modernom proizvodnom procesu. Širok spektar aplikacija, poput portova i dokova. Razvoj nauke i tehnologije promovirao je proizvodnju modernog dizajna i proizvodnih mogućnosti. Oštra tržišna konkurencija proizvođača dizalica sve više ovisi o tehnološkoj konkurenciji, što je potaklo različite proizvođače dizalica u zemlji i inostranstvu da kontinuirano poboljšavaju i razvijaju dizalice Produktivnost rada i tržišna konkurentnost. Dizalice su važne mašine i oprema za ostvarivanje mehanizacije i samosavršavanja u savremenom industrijskom procesu proizvodnje. Pod pretpostavkom poboljšanja posebnog tretmana materijala povećava se produktivnost rada. Igra važnu ulogu u razvoju nacionalne ekonomije. Kako se potrebe&za stvarima i kulturnim životom povećavaju, ubrzanim razvojem ekonomske izgradnje, povećao se i stepen mehanizacije i samousavršavanja. Kapacitet mostovne dizalice mu se prilagođava i razvija se velikom brzinom. Raznolikost proizvoda se neprestano povećava, a opseg upotrebe postaje sve širi i širi.

Oprema za dizanje ima veliki utjecaj na razvoj industrije i transport logistike. Takođe u industriji postoji puno rukovanja i obrade teških predmeta. Primjena opreme za dizanje poboljšala je razvojni proces industrije. Kao što su unutarnje konzolne dizalice, električna dizalica i tako dalje. Dizalice koje se koriste u lučkim terminalima koriste se za utovar i istovar tereta, a posebno su važne i za pristajanje brodova. Primjena lučkih dizalica ubrzala je razvoj lučke ekonomije, promovirala razmjenu mjesta i igrala važnu ulogu u transportnoj industriji. Dizalice s kukastim mostom uglavnom se koriste na otvorenom. Kada ih koristite, obratite pažnju da provjerite ima li korozije i rđe, ako je potrebno, popravite ih i na vrijeme zamijenite ako su dijelovi ozbiljno oštećeni. Istovremeno, takođe je potrebno preduzeti mere za sprečavanje korozije i rđe, sprečiti vetar i kišu napolju i preduzeti mere za produženje životnog veka opreme.

Postoje tri metode upravljanja, privezana linija, bežični daljinski upravljač i operativna soba. Ova mostovna dizalica pogodna je za bilo koju okolinu.

Kapacitet dizanja: 1t - 350t

Visina podizanja: 5--35m

Raspon dizalice: 7,5m - 31,5m

Stanje: -20 ° - +40 °

Radna dužnost: A3 - A8

Doubel girder EOT crane


Glavna karakteristika 5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica sa dvostrukim gredama električna dizalica Dvostruka gredna dizalica sa kukom:

1. Jednostavna i kompaktna struktura: nosač kutije s električnim dizalicama;

2. Jednostavan i fleksibilan rad: bežični daljinski upravljač, privjesna ručka ili vozačeva kabina

3. Niska buka, prostrana kabina i dobar pogled

4. Uključene su preopterećenja, prenaponske, prenaponske zaštite kako bi se osigurala 100% sigurnost

5. U međuvremenu je jednostavan za instalaciju i održavanje, prekooceanske tehničke usluge dostupne za instalaciju i nakon prodaje

European type double girder EOT crane 02


Tehnički podaci 5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica dvostruka greda električna dizalica mostovna dizalica dvostruka greda sa kukom:

Model NO

CXTS

Stanje

Novo

Tip

Dvostruka dizalica

Nosivost

5t do 350t

Visina podizanja

5 ~ 35 m ili prilagođeno

Cross Speed

0 ~ 30 M / min (VVVF)

Radnička klasa

A3-A8

Porijeklo

Henan, Kina

Radna temperatura

-20 ~ 40 ℃

Način kontrole

Privjesak dugme / bežični daljinski upravljač / kabina

Zaštitni znak

SINOKO DIZALICE

Specifikacija

CE, ISO

HS kod

8426112000

Sigurnosni uređaj

Odbojnik, strujna zaštita od preopterećenja, uređaj od preopterećenja, zaštita od nestanka struje

Područje primjene

Fabrika, radionica, skladište, elektrana, logistika itd.


Pakiranje i otprema 5T / 10T / 20T / 25T / 50T / 100T / 150T EOT dizalica s dvostrukom gredom električna dizalica mostovna dizalica dvostruka greda s kukom:

1. Dizalica i električni dijelovi spakirat će se u sanduk od šperploče kako bi se izbjeglo oštećenje i pad udara robe tijekom isporuke.

2. Nosači i ostali glavni dijelovi bit će upakovani u plastično tkano platno, radi sprječavanja zaprljanosti hrđe tijekom transporta.

3. Uzet će se samo najbolje rješenje za transport kako biste maksimalno uštedjeli na financijama, sigurnosti i vremenu.

crane packing 09

crane packing 18


Informacije o kompaniji:

Henan Sinoko Cranes Co ,. Ltd je moderno proizvodno preduzeće. Tvrtka se fokusira na vrhunsku tehnologiju i razvoj kranova u evropskom stilu.

sinoko crane 1

certifications of indoor electric hoist single girder crane


Hot Tags: 5t / 10t / 20t / 25t / 50t / 100t / 150t dvostruka greda eot dizalica električna dizalica mostovna dizalica dvostruka greda dizalica s kukom, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like