Fabrički ručni radni jednosobni kran sa dizalicom

Ručni jednosmjerni kran je pogodan za ugradnju, održavanje i napajanje fabrike. Ručni jednoslojni kran je kod mosta, uređaja za vožnju karata i ručnog monorail vozila i drugih većih delova, kranom i podizanjem ručno povući lančani pogon, ručni jednoslojni kran SL-tipa, projektovan prema standardu JB / T10381- 2002, SDS i SH tipa ručni monorail i ručna dizalica, postali su neka vrsta malih kranova ulične svetlosti.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Ručni jednosmjerni kran je pogodan za ugradnju, održavanje i napajanje fabrike.

Ručni jednoslojni kran je kod mosta, uređaja za vožnju karata i ručnog monorail vozila i drugih većih delova, kranom i podizanjem ručno povući lančani pogon, ručni jednoslojni kran SL-tipa, projektovan prema standardu JB / T10381- 2002, SDS i SH tipa ručni monorail i ručna dizalica, postali su neka vrsta malih kranova ulične svetlosti.

Njene strukturne karakteristike su sledeće:

1. Monorail kolica i kalibaš za ruke, ručna kolica mogu podizati težinu, kolica za monorail se pomera duž glavnog zraka, a njegove strukturne karakteristike su detaljne u specifikaciji za ručne kalabaše.

2. Dio glavnog zraka od metalne konstrukcije napravljen je od čeličnih greda, koje su zavarene u grede sa čeličnim kanalima i zavarene zajedno sa glavnim snopom.

3. Operativni mehanizam.

Ovaj proizvod upravlja pogonom i ručnim pogonom.

Skica

TIM snimka zaslona 20171212174457.jpg

Detaljan parametar

TIM snimka zaslona 20171212174429.jpg

Hot Tags: Fabrički ručni operativni jednoslojni kran sa dizalicom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like