Mostni kran sa dizalicom za teške uslove eksplozije

Serija usvaja dve strukture snopa, krajnji zrak se segmentira i pričvršćuje, veliki automobil vrši snagu fleksibilnog kablovskog sistema napajanja, strana prijenosa se koristi za popravku i postavljanje električne opreme. Ova serija usvaja elektromotor otporan na eksploziju, zatvoreni reduktor, kočioni protupožarni sistem, a na nosaču kao podizna konstrukcija postavljen je sistem kotrljanja fiksiranog kotača. Mehanizam za vožnju vozila usvaja posebnu vožnju
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Oerview

1.QB eksplozijsko dokazana ekspresiona izvedba kukom mosta izvedena je protiv eksplozije na krovu prema svim motorima, električnim uređajima GB3836.2-2000 "okolina eksplozivnog gasa sa eksplozionom električnom opremom dio 2: plamen" d "", cjelokupan učinak mašine u skladu sa sa JB / T5897-2006 sa odredbama standarda za dizalicu sa mostom za eksploziju, proizvodi od eksplozije koji je odredio državna inspekcijska jedinica ugovora, napravili su sertifikat koji dokazuje eksploziju.

Eksplozijsko dokazive oznake, odnosno Exd Ⅱ BT4, Exd Ⅱ CT4.

2. Ovaj proizvod je pogodan za fabrički krijumčareni nivo sposobnosti nije veći od Ⅱ Ⅱ B ili C, klase temperature zapaljenja T1 - T4 grupa zapaljivog gasa ili para i vazduha formiraju mesta sa eksplozivnom mešavinom vazduha, pogodna za opasnu oblast za 1 ili 2 područja (vidi GB3836.2-2000).

3. Nivo rada ovog proizvoda je posredan.

4. Most je uglavnom sastavljen od glavnog zraka, krajnjeg zraka, platforme za hodanje, vozačke sobe i dodatne opreme.

Serija usvaja dve strukture snopa, krajnji zrak se segmentira i pričvršćuje, veliki automobil vrši snagu fleksibilnog kablovskog sistema napajanja, strana prijenosa se koristi za popravku i postavljanje električne opreme.

Ova serija usvaja elektromotor otporan na eksploziju, zatvoreni reduktor, kočioni protupožarni sistem, a na nosaču kao podizna konstrukcija postavljen je sistem kotrljanja fiksiranog kotača.

Mehanizam za vožnju vozila usvaja posebnu vožnju


TIM snimka zaslona 20180302155550.jpg


Parametar

TIM snimka zaslona 20180320143206.jpg

Proces proizvodnje

201709181849536965479.jpg

Hot Tags: Kran sa dizalicom sa kočnicom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like