Heavy Duty Metalurški kran za podizanje čelične žice

Dizalice QDY su specijalna dizalica kapaciteta 75t (uključujući 75t). Sledi posebna oprema za podizanje za poboljšanje livačkog ili drugog tečnog metala. QDY tip caster obično usvaja dvostruki snop tipa bicikla, glavna zraka je struktura kutije, a desna šina ima dva ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Dizalice QDY su specijalna dizalica kapaciteta 75t (uključujući 75t). Sledi posebna oprema za podizanje za poboljšanje livačkog ili drugog tečnog metala.

QDY tip caster obično prihvata dvostruki snop tipa bicikla, a glavna svetla je struktura kutije, a desna šina ima dva glavna greda i dva završna greda i platformu za hodanje i platformu.

Kod rada sa vazduhom, kabina je povezana sa glavnim svetlom sa rampu, sa izolacijom na dnu glavnog zraka.

Glavne i pomoćne kuke (rastojanje kukica se određuje u skladu sa zahtevima tenderske dokumentacije ili standardnim razmakom običnog kranskog dizalice).

Kuke su kovane kuke (C-kuke ili W-kuke).

Glavna kuka može sarađivati sa radom i sprečiti žičnu vrpcu od uređaja za otpor glavu kuke, glavnog mehanizma za podizanje motora, monomera, dvostrukog kočnog bubnja, žičane vrpce metalne jezgre, visoke temperature, visokog faktora sigurnosti proizvoda kako bi se osigurala sigurna upotreba dizalice.

Automobil ima mehanizam za upravljanje kako bi zadovoljio potrebe automobila koji se kreću napred i nazad duž glavnog nosača.

Pomoćne institucije koje se nalaze na mostu došle su na vlast, a sastojale su se od motora, dekeleratora, kočnica, točkova i drugih komponenti. Točkovi su točkovi na točkovima, a celokupna dizalica se realizuje pokretnim motorima, kranovima i šinama.

Električna kontrola livenog krana QDY je u osnovi standardna ljepila koja se prilagođava zahtevima visokotemperaturnog, prašnjavog i zauzetog rada, motor koristi izolaciju H i nivo zaštite ubrzanja, izbor kočnice dvostruke kočnice.

Sigurnosni faktor električnih komponenti, nivo zaštite u skladu sa osnovnim zahtjevima dizalice za dizanje, ograničenje preopterećenja mehanizama za podizanje, ograničenje dvostruke granične zaštite i druge sigurnosne karakteristike.


Parametar

Kapacitet podizanja: 5 ~ 74t

Dužina prolaza: 10.5 ~ 31.5m

Radnička klasa: A7

Temperatura ambijenta: -10 ~ 60 ℃

steel mill crane01.jpg

Proces proizvodnje

201709181854535474010.jpg

201709181849536965479.jpg

Hot Tags: Heavy Duty Metalurški kran za podizanje čelika ladle, Kina, fabrike, proizvođača, dobavljača, napravljen u Kini

Upit

You Might Also Like