Automatski ili poluautomatski tip WTE kranovi otpada na energetske dizalice sa sakupljanjem smeća

Automatski ili poluautomatski tip WTE kranovi otpada na energetske dizalice sa sakupljanjem smeća

Otpad-energija je proces stvaranja energije, obično u vidu električne energije i pare, od spaljivanja komunalnog otpada. Dizalice imaju ključnu ulogu u modernim postrojenjima za spaljivanje, od dolaska otpada do odvajanja do spaljivanja.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Otpad-energija je proces stvaranja energije, obično u vidu električne energije i pare, od spaljivanja komunalnog otpada. Dizalice imaju ključnu ulogu u modernim postrojenjima za spaljivanje, od dolaska otpada do odvajanja do spaljivanja. Ako se kranovi zaustave, proces je oštetjen i proizvodnja se zaustavlja. Stoga je ključno da se navede potrebe za podizanjem (na primjer, ukupni kapaciteti gorenja postrojenja za spaljivanje objekta, raspored područja za rukovanje i vrsta otpada koji se obrađuje) kako bi se postigao optimalan nivo sigurnosti i pouzdanosti opreme za dizanje.


Kran za odvoz smeća, koji sadrži kran, koji se karakteriše time što upravljački sistem dizalice upravlja ručkom, PLC-om, kontrolnom konzolom za ručku, PC-om, inverterom, radnom tačkom, statusom priključnog porta, modulom za video nadzor, glavnim tijelom dizalice pogonskog motora, kamiona, automobila, mosta za zgrabljavanje, podizanja bubnja, motora za pokretanje rukohvata motornog vozila i motora pogonjenog od pretvarača i motora, motorno vozilo pogonjeno konverterom i motorom, podizač pogonjen konverterom i posebni motori, svaki motor je postavljen na visoko precizan fotoelektrični rotacijski enkoder je koaksijalno ugrađen, motor rotira impulsni koder za nedelju dana kada je automobil opremljen ultrazvučnim senzorom. Senzor položaja, upravljačka ručka je povezana sa PLC-om, PLC-om ulazna kontrola ručnog ulaza Tajvan, frekventni pretvarač, tačka rada, ulaz za napajanje i stanje izlaznog porta, glavni računar, host računar ulaza za ručnu konzolu, ulazni kraj ulazne konzole ručne konzole, video nadzor, video nadzor i ulazni ulaz dovoda i stanja priključka. U nizu Smart Features pomažu u podizanju operacija podizanja tereta i pokreta, povećavajući jednostavnost korištenja opreme i smanjenje vremena bicikliranja materijala. Na primjer, integrirani sistemi kontrole sile omogućavaju brz i precizan kretanje grabe i pomažu u izbjegavanju sudara između kante i zidova jame. Štaviše, dokazani sistem automatizacije, pomaže u smanjenju zamora pogona, poboljšava sigurnost i omogućava dizalici da puni svoj potencijal.


Garbage Cranes.jpg

Hot Tags: automatizovani ili poluautomatski tipovi wte dizalica za energetske dizalice sa kišobranom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like