Dvokružna ovjesa KBK kran sustava

Kratki uvod KBK sustav kraćih dizalica uključuje razne vrste opreme za dizanje kao što su jednostruka šina, jednostruki nosač, dvostruki nosač, dizalica i sl., S tim da je nosivi kapacitet 0. 125 t ~ {{2 }} 2 t, on ima širok opseg primene i posebno je pogodan za ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dvokružna ovjesa KBK kran sustava


Kratak uvod

Dvostruka ovjesa s nosačem KBK Crane System uključuje razne vrste opreme za dizanje kao što su jednostruka šina, jednostruki nosač, dvostruki nosač krana, dizalica sa slagačem itd., A nosivost je 0. 125 t ~ {{2 } 2 t, on ima širok opseg primene i posebno je pogodan za modernizovanu proizvodnu transportnu liniju.

Dvostruki nosač ovjesa nadzemnom dizalicom pogodan je za prijevoz teških materijala i velikog raspona, zbog dvostrukih nosača.
Radi sa električnim lančanim dizalicom, koja se koristi za prevoz materijala u radionicu, skladište itd.

002


Primjena:

Posebno je prilagođen područjima guste opreme, transportu na maloj udaljenosti i visokoj radnoj frekvenciji.
Naširoko se koristi u sledećim industrijama, Auto-mobilnim, brodogradnji, elektroničkoj montaži, proizvodnji hrane, mehaničkoj proizvodnji, skladištu itd.

KBK crane (6)

Jedinstvene karakteristike

 • Dobra pouzdanost i visoka stabilnost
  Komponente koje sadrže KBK sustav lagane dizalice su svi standardni moduli, što osigurava serijsku i visokokvalitetnu proizvodnju, pa je sustav vrlo pouzdan, a glavni dio sistemskog modula sastoji se od tri vrste hladno valjanih čeličnih čelika visoke čvrstoće, dobra krutost, lagana samo težina, što osigurava stabilnost sistema.

 • Dobra prilagodljivost
  KBK sustav omogućuje fleksibilno projektiranje i ugradnju kranskih sustava u skladu s individualnim radnim položajima tvornice. Iz odabranog mjesta za transportiranje do visoko precizne višeslojne ili višesmjerne automatske prijenosne linije moguća je i besplatna kombinacija. može se primijeniti kako na novo dizajniranoj radionici, tako i na ponovnom pokretanju ili proširivanju starog sustava.

 • Jednostavna instalacija i ekonomičan&pojačalo; visoka efikasnost

  KBK sustav uživa u vrlo povoljnoj instalaciji i uklanjanju pogrešaka. Veza između materijala sekcije i pojedinačnih standardnih modula može se izvršiti samo s vijcima. Pomoću KBK sistema, tvornica može uštedjeti prostor i površinu, smanjiti potrošnju energije i na taj način povećati dobrobit preduzeća. Sistemom se može upravljati ručno. Automatski ili polu-automatski sa visokom efikasnošću. Dizajn KBK sistema zadovoljava odredbe navedene u dokumentu Ministarstva rada naše zemlje, kao što su sigurnosne specifikacije za podizne mašine i dokument koji je izdalo ministarstvo mašinske industrije poput tehničkih specifikacija za dizalice, što omogućava sigurnu upotrebu i dug rad život.


Naša kompanija

Company Profile 2 750


FAQ

Kako je ova vrsta dizalica prilagođena, kako bismo vam ponudili najprikladniji dizajn i najbolje rešenje.

Molimo vas da potvrdite sljedeće podatke prilikom slanja upita.

 • 1. Kapacitet podizanja _ton?

 • 2. Duljina raspona je _m? (Raspon=udaljenost između središta dvije tračnice)

 • 3. Visina podizanja je _m? (Visina podizanja=udaljenost od kuke do zemlje)

 • 4. Kolika je brzina podizanja? (Jednostruka ili dvostruka brzina)

 • 5. Koji vam je režim upravljanja potreban? (Privjesak ili daljinski upravljač ili kabina)

 • 6. Koje je napajanje u vašoj zemlji? (Naše standardno napajanje je 380 V, 3 Ph, 50 Hz)

 • 7. Postoje li neki drugi posebni zahtjevi?

 • 8. Bilo bi bolje ako imate crteže svoje biljke.


Hot Tags: sistem kran dvostruke zrake kbk, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like