100T i 20T 200T i 50T Nadzemnih Dizalica za Hyolroelectric elektrane

100T i 20T 200T i 50T Nadzemnih Dizalica za Hyolroelectric elektrane

I. profil nadzemnih Dizalica u pogonu generatora u hidroelektane medvjedi podizanje zadatak rotora, statora i kolut generatora postavite pokretanje opreme i ostale ključne opreme u fazi gradnje stanice. Kao podizanje zadatak održavanje opreme nakon moć...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

I. profil

Indirektni Dizalica u pogonu generatora kod hidroelektrane elektrane nosi podizanje zadatak rotora, statora i kolut generatora postavite pokretanje opreme i ostale ključne opreme u fazi gradnje stanice. Kao i podizanje zadatak održavanje opreme nakon generacije operacija.


II. perje

Glavne karakteristike nadzemnih Dizalica u glavnom elektrana velike hidroelektrane su kako slijedi:

(1) nosivost je velika.

Elektrane, generator setovi, rotora i ostale opreme instalirane su u instalaciji ukupnu komponente, cijele lift do instalacije zrakoplova, na rotor veličina i kvaliteta su super, koji određuje da je Dizalica nosivost je vrlo veliki.

(2) brzina dizanja je niska.

Za ukidanje velike kvalitete i volumen generatora kompleta opreme, postoji potreba za točno poravnanje, tako da zahtjevi institucija može se produžiti na niskim proširenja sučelje, lako proširiti funkciju naknadne modul.


Skica III.

0_1.jpg


IV. Tehnološki parametri

0-0_1.jpg


1.jpg

201708031446069670037.jpg

Hot Tags: 100t i 20t 200t i 50t nadzemnih Dizalica za hyolroelectric napajanje željeznice, Kina, tvornice, Proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

You Might Also Like