140Ton metalurgijski liveni EOT kran

Sinoko metalurški livarski kran je glavna oprema u proizvodnji čelika i kontinualnog livenja. Koristi se uglavnom za napajanje pretvarača kako bi se pretakao gvožđe u pretvarač. Talirani čelik je podignut u rafinerijsku peć ili na kupolu za sušare na rasponu od staljenog čelika. Livački kran podiže rastopljeni metal i radi u teškoj sredini sa visokom temperaturom i visokom prašinom. Zbog svog posebnog okruženja, njegov dizajn i proizvodnja imaju posebne zahteve. Kran kantica naše kompanije u potpunosti zadovoljava zahteve relevantnih standarda, kvalitet proizvodnje je previše tvrd, performanse su sigurne i pouzdane.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

140T Metalurgijski kran


140T Metalurški livarski kran


Sinoko 140t metalurgijski kran je uglavnom pogodan za metalnu topljenje, vezivanje i termičku obradu i druge profesionalne primjene. Njegovi proizvodi uključuju kran glavnog mosta, kran za podmazivanje podzemnih voda, kran za kran, kran za skidanje krana, kran za dizanje, poklopac za dizanje poklopca, kran za stezanje, kran za prevrtanje ploče, kovanje krana i sl. Peć za grejanje je opremljena dizalicama.


Primena metalurške kranove generalno se primjenjuje na temperaturu okoline u rasponu od -10 do + 50 ° C. Relativna vlažnost dizalice ne prelazi 50 ℃. Temperatura zračenja podignutog staljenog metala do kovanja kukica i ploča ne prelazi 300 ℃. Teški kran se koristi u relativno zauzetoj metalurškoj livnici.


140T Metalurški dizajn skele

140t casting Crane

Kranske karakteristike

140Ton Metalurški liveni kran je glavna oprema u proizvodnji čelika i kontinualnog livenja. Koristi se uglavnom za napajanje pretvarača kako bi se pretakao gvožđe u pretvarač. Talirani čelik je podignut u rafinerijsku peć ili na kupolu za sušare na rasponu od staljenog čelika. Livački kran podiže rastopljeni metal i radi u teškoj sredini sa visokom temperaturom i visokom prašinom. Zbog svog posebnog okruženja, njegov dizajn i proizvodnja imaju posebne zahteve. Kran kantica naše kompanije u potpunosti zadovoljava zahteve relevantnih standarda, kvalitet proizvodnje je previše tvrd, performanse su sigurne i pouzdane.


Hot Tags: 140ton metalurški liveni eot kran, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like