Dupla dizalica s dvostrukim nosačem od 5 tona

Dupla dizalica s dvostrukim nosačem od 5 tona

Opis proizvoda Ova dizalica sastoji se od glavne grede, krajnjeg nosača, električnog dizalice, kolica za dizanje, uređaja za prijenos električne energije i operacijske dvorane (po želji). Upotreba: Ova dizalica se obično koristi u zatvorenom prostoru, kao što su radionica, postrojenje, skladište itd. Za podizanje robe. Zabranjena je upotreba ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda

Ova dizalica sastoji se od glavne grede, krajnjeg nosača, električne dizalice, kolica za podizanje, uređaja za prijenos električne energije i operacijske dvorane (po Vašoj želji). Upotreba: Ova dizalica se obično koristi u zatvorenom prostoru, kao što su radionica, postrojenje, skladište itd. Za podizanje robe. Zabranjena je upotreba opreme u zapaljivom, eksplozivnom ili korozivnom okruženju.


Nadzemna dizalica 32/10 tona sastoji se od dva nosača postavljenih na dva ili četiri krajnja kolica, ovisno o dužnosti nadzemne dizalice.

Krajnji vagon opremljen je kotačima koji na šinama putuju LT-motori. Dizalica ili kolica s električnim žicama postavljeni su na kolica koja se kreću gornjim stranama mostova četvrtastom šipkom ili šinom. Napajanje je jednofazno ili 3 faze, ovisno o radnoj snazi i kapacitetu dizalice.

Električni sustav sastoji se od PVC vodilice ili zatvorene provodnice i sustava Festoon s ravnim kabelom pričvršćenim na most. Upravljanje dizalicom s dvostrukim nosačem vrši se pomoću privjesaka ili bežičnim upravljačkim sistemom.

56

Naša prednost:

Prilagođavanje prema svakom klijentu.

Naši dizalice se izvoze po cijelom svijetu

Dupli dizalica u Hongkongu, Bangladešu, Tunisu, Saudijskoj Arabiji, u Uzbekistanu,

Projekt dizalica JIb u Australiji, Mađarskoj, Bahreinu

Dizalica s jednim gredom u SAD-u, Indiji, Kazahstanu, Malti

Oprema za podizanje u Perou, Irskoj, Holandiji, Malti, Singapuru, Filipinima, Argentini, Pakistanu, u Gruziji

Dizalica s mostovima dvostrukog mosta u Bangladešu. u Gruziji

Dijelovi dizalica u Saudijskoj Arabiji, Indoneziji, Vijetnamu, UAE,

Projekt portalnog dizalica u Indoneziji, Keniji, Tanzaniji, Lraku. Iranu

Hot Tags: Dvodelna dizalica s 5 tona, kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like