Dupla dizalica sa magnetom

Opis proizvoda Električna nadzemna dizalica s dvostrukim nosačem je dizalica s kukom za mostove, pogodna za unutarnju ili vanjsku fiksnu ukrštanje i prenošenje. Raspon kapaciteta dizanja 5 T-800T, a sastojao se od mehanizma dvostrukog nosača, putnog mehanizma, kolica s okvirom ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda

Električna nadzemna dizalica sa dvostrukim nosačem je dizalica s mostikom s kukom, pogodna za unutarnju ili vanjsku fiksnu ukrštanje u križanju i transportne radove. Raspon kapaciteta dizanja 5 T-800T, a sastojao se od mehanizma dvostrukog nosača, putnog mehanizma, kolica s okvirom i električnih dijelova.


U usporedbi s jednim nosačem nadzemnih dizalica, njegova je konstrukcija jača i sigurnija za upotrebu, tako da je kapacitet dizanja dvostrukih nosača s gornjim dizalicama veći.


Način rada može se odabrati za zemaljske operacije, daljinski rad i kabinu vozača u skladu sa specifičnim okolnostima. Zbog velikog raspona, velikog kapaciteta dizanja, velike visine podizanja, obično se više koristi rad u kabini vozača.


Parametri proizvoda

Crtanje:

magnet crane (2)



Pakovanje& Dostava

Steel mill Rebar lifter Bridge Crane15ton Upper Rotating Double Girder Overhead Crane With Magnet

Informacije o kompaniji

Company Profile 2 750


Hot Tags: Dupla dizalica sa magnetom, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like