Dvostruka kranska dizalica za odlaganje smeća

Dvostruka kranska dizalica za odlaganje smeća

Dvostruka gredna kranska dizalica za odlaganje smeća Naziv proizvoda: Dvostruka gredna kranska dizalica za odlaganje smeća Kapacitet: 8-12.5t visina podizanja: 34m, 36m uvozna oprema u gradskom otpadu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dvostruka kranska dizalica za odlaganje smeća

Naziv proizvoda: Dvostruka kranska dizalica za odlaganje smeća
Kapacitet: 8-12.5t
Visina podizanja: 34m, 36m
Radni nivo: A8

Kran za odlaganje smeća je sa kantom za smeće, koja je uvozna oprema u gradskoj spalionici otpada. Nadzemna dizalica za odlaganje smeća instalirana je preko jame za smeće, za transport, miješanje i vaganje. Ovaj kran za odlaganje smeća može biti ručni, poluautomatski i potpuno automatski tip.


Ručni tip:
Upravljač upravlja dizalicom sa konzolom za povezivanje.

Poluautomatski tip:
Rukovanje je ručno upravljanje, a automatski kontrolirani dio uključuje premještanje u priključak za punjenje, vaganje i punjenje.

Potpuno automatski tip:
Kada kran primi signal za punjenje iz priključka za punjenje, dizalica počinje da radi svaki pokret automatski, premeštajući se u smeće, spuštajući grablje, hvatajući otpad, podižući otpad, prelazeći na priključak za punjenje, vaganje, punjenje i vraćanje položaj. Ponovit će isti pokret automatski.


Hot Tags: Dvostruka greda iznad glave dizalica za odlaganje smeća, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like