Dvostruki gornji kranovi

Dvostruki gornji kranovi

Dvostruka mostna dizalica trenutno je najčešće korištena mehanizacija za rukovanje. Karakterizirana razumnom strukturom, jednostavna za rukovanje i nisko održavanje, ova vrsta dizalice se široko koristi u postrojenju, skladištu i radionici za podizanje i pomicanje materijala. Radna dužina se kreće od A5-A7 do ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dvostruka greda iznad glave Crane_0028

Dvostruka greda iznad glave Crane_0041

  1. Dvostruka mostna dizalica trenutno je najčešće korištena mehanizacija za rukovanje. Karakterizirana razumnom strukturom, jednostavna za rukovanje i nisko održavanje, ova vrsta dizalice se široko koristi u postrojenju, skladištu i radionici za podizanje i pomicanje materijala. Radna dužina se kreće od A5-A7 koji zadovoljava različite zahtjeve klijenata.

  2. Dizalica se sastoji od kutije mosta, podvozja dizalice. kolica i električni uređaji. Na odgovarajućim dijelovima dizalice, kolica i električnih uređaja ugrađeno je nekoliko izolacijskih uređaja. Nekoliko izolacionih uređaja je montirano na odgovarajućim delovima dizalice kako bi se sprečila električna struja opreme koja se napaja na kran kroz kukicu za podizanje tokom rada, što će ugroziti život vozača i sigurnost opreme. Dizalica je teška. Dvostruki aktuator je opremljen glavnim mehanizmom radi sigurnog podizanja.

  3. Glavni mehanički dijelovi: most, podvozje dizalice, kolica i električnih uređaja itd.

    Električni dijelovi: Motori s dugim putovanjima, motori za podizanje, motori s poprečnim putovanjima, električna upravljačka kutija, krajnji prekidači, graničnik preopterećenja.

    Kabina: Postoje tri vrste metoda za ulazak u platformu kabine: sa strane, sa kraja i sa vrha.

  4. električna univerzalna mostna dizalica pogodna je za industrijska i rudarska poduzeća, radionice ili otvorene prostore. Oprema za podizanje za utovar, istovar i transport materijala u fiksnom rasponu, uglavnom se primjenjuje na pomoćne operacije podizanja strojeva za mehaničku obradu i montažu, radionice za metalnu konstrukciju, radionice za održavanje strojeva, razne skladišta, radionice za metalurgiju i livnice, itd.

  5. Europski tip dvostruke grede nadzemne dizalice se može koristiti kao visoka radna klasa kao što je A6 A7, koristi se u složenijim i teškim radnim uvjetima, dobrim performansama i visokom učinkovitošću, stabilnije s teškom težinom, dugotrajnim radom, lako održavanjem, može se opremiti razne specijalne priveznice za specijalne operacije, zaštita od kiše kada se koristi van, mehanizam za podizanje može pružiti dva seta sigurnosnih uređaja kako je potrebno za povećanje pouzdanosti. Vizija kabine je široka, svi mehanizmi rade u kabini, a rad je udoban i fleksibilan.

Dupla greda iznad glave Crane_0038

1.Kako o vremenu isporuke?

Dizalica: 15 dana

kran s jednim nosačem: 25 dana

Dvostruka dizalica: 40 dana

Nestandardni dizajni dizalice: preko 50 dana.

2. Koju vrstu plaćanja podržavate?

T / T, L / C, Western Union, Paypal, trgovina osiguranje.

3.Šta je trgovinska garancija?

Trade Assurance je besplatna usluga zaštite kupaca. Usluga je ponuđena od strane uključenih dobavljača i osmišljena je da zaštiti vaše plaćanje ako vaša narudžba nije isporučena na vrijeme, ili ako se kvalitet proizvoda prije isporuke (opcionalno) ne podudara s Vaši ugovori su zaštićeni do 100% iznosa - dogovorenog između vas i dobavljača - nazvanog iznosa naloga za trgovinsku garanciju.

4.Šta je MOQ?

Općenito govoreći, MOQ je 1 set, različiti proizvodi imaju različite MOQ, pls kontakt s nama.

5.Možete li proizvoditi prema zahtjevima kupca?

Da, naravno, mi smo profesionalni proizvođač, trebate nam reći visinu dizanja, nosivost i raspon. prihvaćamo nestandardni dizajn i proizvodnju.

6.Kako o garanciji?

Naša garancija je 1 godina, u roku od 1 godine, bilo kakva pitanja, šaljemo rezervne dijelove kao besplatne.


Hot Tags: Dvostruka greda top izvodi nadzemne dizalice, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, u Kini

Upit

You Might Also Like