European Double Beam Bridge Crane

European Double Beam Bridge Crane

Europska mostna dizalica, sa malom težinom, kompaktnom strukturom, niskom potrošnjom energije, pri postavljanju okvira za automobilski most i mehanizmu za podizanje, automobil može trčati okolo, podržavajući ustanove, shvatiti rukovanje materijalnim objektima za razmišljanje u stereo prostoru, evropska dizalica je jedinstvena koncept dizajna, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Europska mostna dizalica, sa malom težinom, kompaktnom strukturom, niskom potrošnjom energije, pri postavljanju okvira za automobilski most i mehanizmu za podizanje, automobil može trčati okolo, podržavajući ustanove, shvatiti rukovanje materijalnim objektima za razmišljanje u stereo prostoru, evropska dizalica je jedinstvena Koncept dizajna, prednosti male veličine, male težine, male karakteristike tlaka kotača. U usporedbi s tradicionalnom dizalicom, maksimalna udaljenost između kuke i zida je najmanji, a slobodna visina je najniža. Dizalica može biti bliže prednjem dijelu operacije, a visina podizanja je veća, što zapravo povećava efektivni radni prostor postojećeg postrojenja. Budući da dizalica ima malu težinu, mali pritisak kotača, nova radionička površina može manji, funkcija je kompletnija. Manja postrojenja znače uštedu u početnim troškovima izgradnje, kao iu dugoročnom grijanju, klimatizaciji i drugim troškovima održavanja.

imageimage

H- Visina podizanja

V1-Brzina podizanja

V2- Brzina kretanja kolica

V3- Brzina kretanja dizalice

L1 - Lijeva granica dizalice

L2 - Desna granica dizalice

C1-limit na oba kraja

C2- granica krana

S- Raspon krana

H1 - Udaljenost između jezgre kuke i njenog vrha

H2- Visina kolica

H3- Razmak između dna kranske i kranske ravnine

H4- Razmak između međuspremnika kranske i kranske ravnine

H5- Razmak između gornjeg dijela kranske i kranske ravnine

W - Udaljenost između dva krajnja kotača krana

W1- Udaljenost između dva krajnja kotača jednog krana dizalice

W2- Udaljenost između dva točka kotača

B- Udaljenost od krajnjeg točka do kraja pufera

b- Udaljenost od krajeva do šine dizalice

G- Ukupna težina dizalice

K- Maksimalni pritisak kotača dizalice

P- Ukupna snaga krana


Izbor uputstava

1. Ovaj proizvod serije tablica samo navodi uobičajene osnovne specifikacije dizalica, standardni raspon kada je razina rada A5 (FEM 2m), unutarnji dizalice bez pomoćnih kuka.

2, ova serija također može povećati mehanizam za podizanje, također može povećati svjetlo opterećenje kada je brzina dvostruke postavke, opće glavne i sekundarne postavke za 4: 1, također se može postaviti u skladu sa zahtjevima kupca. dizalice će se povećati ako su ugrađene pomoćne kuke.

3. Veličina, težina i pritisak u kotaču u tabeli su za kupca prilikom naručivanja. Ako se zahtevi kupaca promene, kao što su radni nivo, brzina i visina podizanja, odgovarajući parametri, veličina, težina i pritisak na točku će se promeniti.

4. Brzina dizanja i brzina velikih i malih automobila navedenih u tabeli su standardne vrijednosti, koje se mogu prilagoditi zahtjevima kupaca.

5. Tehnički parametri i dimenzije će se promijeniti uslijed poboljšanja ili poboljšanja tehnologije. Ako ste u nedoumici, obratite se tehničkom odjelu kompanije.


Hot Tags: europska dvostruka mostna dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like