Hidroelektrana Dual Hook lifting nadzemni krovni kran

Hidroelektrana Dual Hook Lifting Overhead Traveling Roof Crane Uvod: Hidroelektrane koriste brane za proizvodnju hidroelektrane pritiskanjem rezervoara vode, a zatim ga oslobađaju kroz jednu ili više vodenih turbina. Turbine su povezane sa generatorima koji ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hidroelektrana Dual Hook lifting nadzemni krovni kran

11(001).jpg


GM što što što što što što što što što što što što što Post što štowe iii.D.D.DTC,
Hidroelektrane koriste branu kako bi proizvele hidroelektranu pritiskom rezervoara vode, a zatim ga otpuste kroz jednu ili više vodnih turbina. Turbine su povezane sa generatorima koji generišu električnu energiju iz energije koju obezbeđuje razlika u nivou vode uzvodno i nizvodno.

Krovna dizalica hidroelektrane:
Kranama hidrocentrale nudimo dizalice kapaciteta do 1000 tona i do 1 tona do 80 tona za održavanje i radionicu.

Prawe što što što štowe što Postogwe tehničwe Postako {TC \
• Ubacivanje cijevne portalne dizalice
• Održavanje dizalica i dizalica
Tehničke tehničke što.D.D.D.D.D.D.D Director Images
• Ugradni portalni kran
Tehničkin Postovali što što što što što što što što štowe Zdermanwe,

Mostni kran (100 / 20-200 / 50t) hidroelektrane
Opis proizvoda: Ovaj tip dizalice je razvijen na bazi kranskog mosta sa dvostrukim snopom QD. Zbog svoje relativno spore radne brzine, generalno se koristi za održavanje različitih industrija. To je češće u hidroelektranama i parnim turbinama. Svaki mehanizam može biti opremljen uređajem za pretvaranje frekvencije, koji može ostvariti preciznu mašinsku obradu.

Aplikacija:
Hidroenergetska dizalica se koristi za različite velike vodosnabdevanje i odvodnjavanje, održavanje vode i hidroenergetske projekte. Korisni model se koristi za kontrolu podizanja različitih velikih i srednjih veličina čelika i čeličnih kapija kako bi se postigla svrha otvaranja i zatvaranja.

Krovni dizalica Tehnički parametar:
Nazivni kapacitet podizanja
Nazivni kapacitet podizanja podrazumeva maksimalno radno opterećenje koje se može podići podizanjem ili priborom uređaja (kao što je snop). Uključujući i težinu trake. Jedinica je kilogram.
Sve što što štowe tehničwe Postovali iii *
Vertikalno rastojanje između najnižeg položaja i najvišeg položaja trake naziva se visina ili dizanje dizalice. Uopšteno jednaka maksimalnoj količini uvlačnog užeta ili maksimalnom hodu hidrauličnog klipa klipa. Jedinice su brojila.


Brzina rada
1, brzina podizanja je motor pri nominalnoj brzini ili uljnoj pumpi u procenjenom ispustu ulja ispod brzine podizanja trake. Jedinica je m / min ..
2, brzina vrata se odnosi na brzu glavnu glavicu u isključivanju motora ili ventil za hidraulički krug pri maksimalnom otvaranju, vrata na težinu gde se nalazi brzina, jedinica M / min.
3, brzina vožnje se odnosi na pokretnu konstrukciju dizalice motora koja radi na nominalnoj brzini, kolica ili automobila koji se kreću duž brzine pravca, jedinica M / min.
4, brzina rotacije odnosi se na rotacionu strukturu brzine motora pri nominalnoj brzini, jedinici M / min.Span.
Span se odnosi na rastojanje između pokretnih glavica i centra pokretne trake automobila, odnosno merača velikog automobila. Jedinice su brojila.


Radni zadatak
Rad na kranu se odnosi na stepen praznog rada dizalica, odnosno ukupnog vremena rada dizalice u roku od jedne godine.
1, lagani sistem znači kratko vreme rada i dugački prekidač. Kao što su: kapije i sudovi za otpad itd.
2, srednji rad odnosi se na upotrebu čestih dizalica. Na primer, mitralna vrata brodske brave itd.


Hot Tags: Hidroelektrana dvostruka kuka podizanje krovne dizalice krova, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like