Nadzemne putovanja tvornica skladišta slaganje slaganje Dizalica Dizalica

Nadzemne putovanja tvornica skladišta slaganje slaganje Dizalica Dizalica

Most tip slagač je prvenstveno pogodna za srednje raspon skladišta do 12 metara. Širina kolnik je velika, a pogodna je za rukovanje i slaganje teška i duga komada materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Most slaganje Dizalica i viličara s dvojan strukturnim karakteristikama, kao dizalice kod mosta i dovođenje auto. Most ide iznad skladišta i dovođenje automobil pokreće na mostu. Istovremeno, most viličar ima strukturalne karakteristike viličara, to jest, fiksni ili Pomični stup, stupcu opremljen robe vilicom ili neki drugi uređaj. Postoji određeni prostor između polica i krov skladišta kako bi se osiguralo normalno funkcioniranje mosta. Stupac može se okrenuo leđa kako bi se osigurala fleksibilnost rada. Rotacijski vozilo može trčanje tamo-amo po potrebi, pa most slagač može poslužiti više prometnica. Slaganje i branje od mosta slagač se realizira putem ekstrakcije uređaja na uspravni stup. Zbog ograničenja visine stupaca, operacija visina mosta slaganje ne može biti previsoka.


Most tip slagač je prvenstveno pogodna za srednje raspon skladišta do 12 metara. Širina kolnik je velika, a pogodna je za rukovanje i slaganje teška i duga komada materijala.


Ucinka:

(1) ocijenjeno nosivost [2].

Nazivni kapacitet je zbroj težina najveća materijal i težina vađenje uređaja, koje je dozvoljeno sigurnost djelovanja slaganje Dizalica pod normalnim radnim uvjetima, u jedinicama, kilograma ili tone. Ocijenjeno nosivost mora se uzeti u obzir pri odabiru most slagač, jer je ocijenjeno nosivost premala da zadovolji potrebe utovara i istovara operacija, i prevelika će uzrokovati gubitak od ulaganja u infrastrukturu.

(2) maksimalno podizanje visine;

Maksimalna visina dizanja se odnosi na vertikalne udaljenosti od gornje površine vodoravni dio tanjura do temelja kad robu podigao do najvišeg položaja pod nazivnom nosivost. Visina jedinice je metara. Visina skladišta određuje se Maksimalna visina podizanja o mostu slaganje.

(3) brzina izvođenja radova;

Radna brzina slaganje Dizalica uglavnom se odnosi na podizanje brzine, dovođenje brzina, brzine vozila i brzine cijelo vozilo, u jedinicama po metar u sekundi ili m u minuti. Brzina dizanja se odnosi na brzinu kojom uređaj ili objekt raste (ili pada) sa brz, spor i trom speedbar. Brzine se odnosi na brzinu rotirajuće auto rotacije, tanjura više teških teretnih, brzina rotacije će biti sporije. Brzinu automobila znači brzina automobila klizna na mostu. Brzina vozila se odnosi na brzinu mosta na stazi.

(4) donji otklon od slaganje tanjura

Niže otklon od vilica za viličar znači udaljenost na kojoj vilica je savijena na nominalna težina kada vilice raste do maksimalne visine. Ovaj parametar je vrlo važno i odražava otpornost vilica sa sposobnošću da deformirati. Otklon je prevelika, koja označava robu tanjura materijal je premekan, vilica robe lako skliznuti van opasnosti.

(5) proizvodne učinkovitosti;

Učinkovitost proizvodnje odnosi se na Ukupan kvalitet Stog ili hrpu robe po satu po jedinici tona / sat ispod Navedeni uvjeti rada. Učinkovitosti proizvodnje na slaganje ovisi ne samo na performanse parametara opreme sama, ali i o vrsti robe, radnih uvjeta i stručnosti u radu. Kako bi se poboljšala učinkovitost proizvodnje slaganje dizalice, je potrebno povećati težinu, povećati broj ciklusa rada po jedinici vremena, provesti postupak organizacije napredne proizvodnje i poboljšanje stručnosti rada.
Hot Tags: nadzemne putovanja tvornica skladišta slaganje Dizalica slaganje Dizalica, Kina, tvornice, Proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

You Might Also Like