QB Eksplozijska zaštita od ozbiljne okoline koja djeluje nadzemnom putnom dizalicom mosta

Eksplozijska nadzemna dizalica uglavnom se koristi u zapaljivom i eksplozivnom radnom okruženju, osnovna - struktura je slična običnoj dizalici, ali glavni dijelovi poput električne ploče, prijenosnika, motora trebaju se tretirati eksplozijskim postupkom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled mostovnih dizalica sa zaštitom od eksplozije

Mostni dizalice otporne na eksploziju pokreću se tamo gdje se lako može dogoditi eksplozija. Primjerice u zapaljivom plinskom okruženju, okruženju s velikom prašinom, rafiniranju, petrokemijskom postrojenju, benzinskoj crpki, benzinskoj postaji itd.), Mješavini plina, pare ili maglovitog zapaljivog materijala i zraka u eksplozivnoj atmosferi. Primjenjivo na mjestima gdje eksplozivna sposobnost postrojenja nije veća od zapaljivog plina klase IIC ili eksplozivne smjese plina nastale parom i zrakom (skupina temperatura paljenja je T1-T4 skupina). Ispunjava standarde relevantnih eksplozijsko zaštićenih električnih uređaja i eksplozivnih dizalica, te je dobio certifikat o ispitivanju tipa i certifikat o protueksplozijskoj zaštiti.

dvostruki nosač otporan na eksploziju EOT CRANES

Primena krova za eksplozijski nadzemni krov:

Eksplozijska mostovna dizalica prema stanju eksplozije može se podijeliti u dvije vrste:
1. Mostov dizalica ugljena zaštićena od eksplozije:
Koristi se uglavnom u kopnenom dijelu rudnika ugljena i minsko-rudarskom dijelu, dizalica treba imati certifikat o sigurnosti mina (MA certifikat);
2. Mostovna dizalica otporna na eksploziju za fabriku:
Uglavnom se koristi u zapaljivim plinovima ili zapaljivim mješavinama i drugim opasnim i važnim mjestima, dizalicu treba izdati nacionalni ispitni centar i izdati potvrdu o eksploziji.

Karakteristike dizalice krovne eksplozije :

explosion proof overhead cranes

1. Eksplozijska svojstva

2. Sigurnost i pouzdanost

3.Često se koristi u naftnoj, rudarskoj, čeličnoj, vojnoj, vazduhoplovnoj i drugoj industriji.

Naši slučajevi

Sinoko dizalice


Hot Tags: qb eksplozije otporne na eksploziju teške okoline, radeći nadzemne putne dizalice, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like