QD Tip 75t ~ 100 / 20t Upravljačka kabina Heavy Duty Cab Overhead Traveling Bridge za proizvodnju radionice

Uvodjenje dizalica sa teškim opterećenjem mosta: Sinokokrane nadzemni dizalice koriste najnoviju tehnologiju kako bi povećali sigurnost i produktivnost poslovanja našeg kupca. Radimo na proizvodnoj liniji industrijskih kupaca na svim kontinentima, a naše Smart funkcije ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje kranova sa teškim opterećenjem mosta:
Sinokokrane nadzemne dizalice koriste najnoviju tehnologiju za povećanje sigurnosti i produktivnosti poslovanja naših kupaca. Radimo na proizvodnoj liniji industrijskih kupaca na svakom kontinentu, a naše Smart funkcije predstavljaju najnapredniju funkcionalnost dizalica na tržištu danas. Naš industrijski nadzemni dizalice predstavljaju visokokvalitetni kvalitet Sinokocrane, počevši od jedne komponente sve do čitavog procesa.


Specifikacija kabine za mostove kabine:
Visoke performanse za zahtevno dizanje
Dizalice sa otvorenim vitlom Sinokocrane su idealne za zahtevne postupke za montažu i održavanje.
Dovoljno fleksibilno za gotovo bilo koje industrijsko podešavanje, oni kombinuju najnoviji napredni dizajn sa snažnom elektronikom i oštrom inteligencijom računara koji vam daje potpunu kontrolu nad vašim rukovanjem materijalima.
Sinokocrane je naročito dobar prilikom podizanja i održavanja. Ima kapacitet podizanja od 75 tona do 250 tona sa jednim kolicima i do 500 tona sa dva trollea. Najbolje je u procesu dužnosti, na tim mestima trebate podići materijale velikog obima. Njegov kapacitet je 75 tona do 160 tona, a do 320 tona sa dva trollea.


Dva otvorena vitla dizalice, mnoge koristi za dizanje

Mostni kran za proizvodnju radionice:
Kranovi se obavljaju svakodnevno uz težak rad. Fleksibilan, modularan dizajn znači da se vaš kran može lako prilagoditi skoro svim industrijskim aplikacijama.
SMARTON je razvijen specijalno za podizanje koji zahteva precizno i glatko kretanje, čineći ga idealnim za stavljanje stvari zajedno, pomeranje teških ali krhkih predmeta ili održavanje. U skladu sa vašim specifičnim zahtevima, UNITON upravlja lakim i jednostavnim aplikacijama za teške uslove rada.
Dizajniramo i izradimo sve osnovne komponente u dizalicama. To znači da je svaki deo vašeg dizalice potpuno kompatibilan i uvek pouzdan. Prije primopredaje, kran prolazi kroz sveobuhvatni proces testiranja. Tvornički prihvatni test (FAT) i test prihvatanja lokacije (SAT) proveravaju da li vaš kran radi šta treba.


Pametniji kran je bolji kran

Sve u svemu, postoji širok spektar napredne tehnologije koja vam daje više kontrole nad vašim dizalicom i njegovim opterećenjem nego ikada ranije. Vaši procesi će biti brži i efikasniji, a vaši ljudi i oprema sigurniji.
Obratite se Sinokocraneu danas kako biste saznali više o tome kako naši dizalice sa otvorenim vitlom odgovaraju vašim potrebama za podizanjem.Hot Tags: QD tip 75t ~ 100 / 20t težak kabinski kontrolni most za kružne mostove za proizvodnu radionicu, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like