QE Tip 200 + 200 / 80t Dvostruka karavanka Podizanje krova Putovanje preko glave krana

QE tip 200 + 200 / 80t Dvostruka vučna dizalica Pokretni krov Putovanje preko glave krana preko glave krana uvod: KE MODEL kran ima dva kolica, dvije kolica mogu se koristiti istovremeno, mogu se koristiti i odvojeno. Primjenjuje se na fabrike i rudnike u radionicama ili na skladištima na otvorenom ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

QE tip 200 + 200 / 80t dvostruki vagon dizalica krovni krov putovanja preko glave kran

9898ec434018c82a.jpg


Preko glave krana uvod:
Dizalica QE MODEL ima dve kolica, mogu se koristiti dva kolica istovremeno, mogu se koristiti i odvojeno. Primenjuju se na fabrikama i rudnicima u radionici ili na skladištu na otvorenom koji visi dugačak materijal.


Put krova preko krova:
Ova serija dizalica sa dvostrukim troškom sa GB / T3811 "dizajnom dizajna dizalice" i GB14405 "general bridge crane" za industrijsku i rudarsku radionicu ili otvoreno skladištenje dugih predmeta (kao što su vjetroelektrana, cijev, kalup, čelična cijev, drvo , Papira, itd.). Kod vjetra, mjere kiše, mogu se koristiti u otvorenom prostoru.
Dvostruki karavan podizanje prednosti krana:
Sinoko dizalica ima dobru reputaciju iz celog sveta, kupci su zadovoljni našim vrhunskim performansama, visokom performansom i retkim vremenom!
Imamo veoma profesionalan servisni tim nakon prodaje, ili ako vam zatrebaju mašine vezane za usluge, mi ćemo vam pomoći!
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, mi smo na raspolaganju 7 * 24!


Hot Tags: QE tip 200 + 200 / 80t dvostruki karavan dizalica krov koji putuje preko glave krana, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like