QE Tip 5 + 5t ~ 50 + 50t Dvostruki nosač kabine za podizanje kabine EOT kran

QE tip 5 + 5t ~ 50 + 50t Dvostruka kolica za podizanje kabine EOT Crane Dvostruka kolica za dizanje kormila: dizajn QE MODEL ima dva kolica, mogu se koristiti dva kolica istovremeno, mogu se koristiti i odvojeno. Primjenjuje se na fabrike i rudnike u radionicama ili na skladištima na otvorenom prostoru ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

QE tip 5 + 5t ~ 50 + 50t Dvostruka kolica za podizanje kabine EOT Crane
Uvod u dizalice dvostrukog kolica:
KE MODEL kran ima dva kolica, mogu se koristiti dva kolica istovremeno, mogu se koristiti i odvojeno. Primjenjuje se na fabrikama i rudnicima u radionici ili na skladištu na otvorenom koji visi dugačke dijelove materijala.

1499256489 (1)


Upravljačka kabina EOT kran:
Ova serija dizalica sa dvostrukim troškom sa GB / T3811 "specifikacijama dizajna dizalice" i GB14405 "general bridge crane" za industrijsku i rudarsku radionicu ili otvoreno skladištenje dugih predmeta (kao što su vjetroelektrana, cijev, kalup, čelična cijev, drvo , papira, itd.). U vjetru, mjere kiše, mogu se koristiti u otvorenom prostoru.
Ovaj serijal dvostrukog krana koji se koristi u normalnom okruženju: temperatura okoline -20 ° C ~ +40 ° C, relativna vlažnost ≤ 85%, nadmorska visina ≤ 1000 metara.
Ova serija dizalica u 5 + 5 tona, 8 +8 tona, 10 + 10 tona, 20 + 20 tona, 32 +32 tona, 40 +40 tona, 50 +50 tona i drugi standardi od težine, 7.5-40 metara.
Težina od bodova, kao što je 50 +50 tona, rekla je glavna kolica od težine 50 tona, težine 50 tona od kolica; visina dizanja sa rezultatom, kao što su 14/14 metara, rekla je glavna visina dizanja kolica 14 metara, visina dizanja kolica 14 metara.


Dvostruka podizna kolica EOT dizalica tehničke:
Prema težini upotrebe ove serije dizalica podijeljeni su na srednji (A5), teški (A6) dva osnovna radna nivoa, ako je potrebno, mogu biti i lagani (A1 ~ A3) ili prekomerni (A7 ~ A8) dizajn i proizvodnja
Stepen srednjeg nivoa rada (A5): stopa kontinuiteta motora JC = 25%, za manje učestanije prilike, kao što su prodavnica papira, radionica za čelične cijevi, tornja radionica itd;
Stepen težine (A6): brzina kontinuiteta motora JC = 40%, za česte primjene, kao što su radionice za cijevi, utičnice i tako dalje.
Kran visoke težine, mehanizam za vožnju kolica i aux lifting mehanizam usvajaju dizajn srednje dužine.


Narudžba naloga:
1, u ugovoru bi trebali biti naznačeni težina, raspon, visina dizanja, radni nivo, količina, model kranske šine.
2, na istoj šini postoje i druge specifikacije krana, treba da ukazuju na visinu pufera i povezane podatke.
3, provodnik krane trolejbusa. Na primer, čelični ugao, kabl, sigurnosna klizna linija, linija čelika.
4, veličina dizalice i veličina relevantnih internih proizvođača. Na primer, razdaljina izmedju krana visokog tona od donjeg akorda krova zgrade, veličine između centra trake i zida postrojenja (ili udaljenosti između ivice krana i zidova postrojenja) i obliku i veličini mernog lista.
5, proizvod je opremljen otvorenim i zatvorenim prostorom vozača, može povećati zaštitu od izolacije ili klima uređaj (podaci navedeni u tabeli su krovni kran sa službenikom podataka): osnovni oblik ulaza vozača soba ima lijevo U desno lijevo u desno i desno, korisnik ili dizajnerska jedinica mogu izabrati u skladu sa stvarnom situacijom, navesti kada naručujete.
6, kada se parametar menja prema korisničkim zahtevima, drugi podaci mogu izazvati odgovarajuće promjene, molimo dizajnirajte jedinice i korisnici moraju obratiti pažnju.
7, nestandardni proizvodi, pri narudžbini moraju navesti tehničke zahtjeve.
8, plato, hladno, toplo i vlažno korištenje okoline, molimo navedite.
9, prije napuštanja fabrike, reduktor i kočnica nisu gorivo, vlasništvo u vlasništvu.
10, kompanija može biti zasnovana na potrebama korisnika, dizajniranju i proizvodnji nestandardnih ili specijalnih mostnih dizalica.
11, specifikacije proizvoda koje su sljedeće:
QE 150 + 50t-31,5 ~ A6;
QE: kran sa dvostrukim kolutnim kranom;
150: glavna kolica od težine 150t;
50: zamjenska kolica od težine 50t;
31.5: raspon 31.5m;
A6: radni zadatak A6.


Hot Tags: QE tip 5 + 5t ~ 50 + 50t dvostruka kolica za podizanje kabine EOT kran, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like