Upravljačka kabina za teške uslove rada QY 5T-10T Nadzorni kran za ishranu sa kukom

QY izolovani kukasti most, pogodan za topljenje aluminijumskih, magnezijih i drugih elektrolitičkih materijala od obojenih metala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

QY izolovani kukasti most, pogodan za topljenje aluminijumskih, magnezijih i drugih elektrolitičkih materijala od obojenih metala.

Kran sa mostičastog mosta, agencije za upravljanje kolica, auto, električna oprema sastavljena od četiri dijela. Kako bi se sprečilo prenošenje struje na žive opremi na kran preko komponenata koji se podižu tokom radnog procesa, ugrožavajući život vozača i sigurnost opreme, nekoliko izolacionih uređaja je postavljeno na odgovarajuće dijelove kran.

- Kranovi su sve teški posao. Da bi se osigurala sigurnost podizanja, glavni mehanizam za podizanje je opremljen dvostrukim kočnicama. Sve agencije posluju u vozačkoj kabini

Kran je sastavljen od četiri dela: Box Box, veliki mehanizam za vožnju automobila, kolica i električna oprema. Da bi se sprečio u procesu rada, struja na elektrificiranim delovima kroz podiznu kuku do dizalice i ugrozila životnu sigurnost vozača i opreme, na odgovarajućim položajima krana postavio je nekoliko izolacionih uređaja.

Kran je pod teškim sistemom. Da bi se osigurala bezbednost podizanja, glavni mehanizam za podizanje je opremljen dvostrukim kočnicama.

Sve agencije funkcionišu u kabini.


Detaljni parametri

QQ截图20180322091739.jpg


Proces proizvodnje

201709181854535474010.jpg

Pics Inside Factory

201711141139258435345.jpg


Hot Tags: Upravljačka kabina za teške uslove rada QY 5T-10T Nadzorni kran za ishranu sa kukom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like