Industrijska oprema za rukovanje materijalom EOT Crane

Kran sa jednim nosačem je kompaktniji i lakši od kranova sa dvostrukim nosačem, što ga čini preferiranim za objekte gde je prostor za glavu i sprat ograničen.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

(1) Kratak uvod

Kran sa jednim nosačem je kompaktniji i lakši od kranova sa dvostrukim nosačem, što ga čini preferiranim za objekte gde je prostor za glavu i sprat ograničen. - sa kompjuterskom optimizacijom kutija kompaktnog dizajna - bolje performanse.
(2) Delovi krana

Izgradnja cele mašine je jednostavna, koja je podeljena na četiri dela: glavnu gredu, krajnji kamion, dizalica i električni regulator na osnovu maksimalne funkcije minimalne komponente. Cela mašina je bez održavanja.


crane parts1.jpg


(3) Karakteristike

EOT Crane je najčešći tip dizalica, koji se nalazi u mnogim proizvodima. Ove kranove se električno upravlja pomoću kontrolnog priveska, daljinskog prirubnica ili radne kabine koja je pričvršćena na kranu. Materijalno rukovanje EOT Crane igra veoma važan deo u fabrikama. Rukovanje materijalima EOT Crane obično se koristi u čeličnom mlinu kao što su bakarne i aluminijumske fabrike. Skoro na svakom koraku procesa, dok ne ostavi fabriku kao gotov proizvod, materijal se rukuje krovnim kranom.


(4) Specifikacija


{K}V7MC~RLWAZ{F7Q$(KUSA.png

Hot Tags: fabrička oprema za rukovanje materijalom eot kran, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti