Skladišni pogon za pogon struje

Struktura mašine je uglavnom sastavljena od glavne grede, prečke, pokretnog mehanizma, kolica i mehanizma za vožnju automobila i fiksne električne dizalice tipa cd1-az ili md1-az tipa u okviru kolica. Kukica za podizanje je pogodna za podizanje mehaničke obrade, montažne radionice, metalske radionice, metalurške i livarske radionice i raznih vrsta skladišta. Ovaj proizvod nije lako raditi na zapaljivim, eksplozivnim medijima ili mestima sa visokom vlažnošću i korozivnim gasovima. Takođe se ne odnosi na rad podizanja staljenog metala, toksičnih supstanci i zapaljivih materijala. Ima prednosti kompaktne veličine, male visine klirensa, male težine i malog pritiska točka. Primenjuje se za prenos, montažu, remont i utovar i istovar mehaničke radionice, pomoćne radionice, magacina, materijalnog dvorišta i elektrane na metalurškom postrojenju
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Struktura mašine je uglavnom sastavljena od glavne grede, prečke, pokretnog mehanizma, kolica i mehanizma za vožnju automobila i fiksne električne dizalice tipa cd1-az ili md1-az tipa u okviru kolica.

Kukica za podizanje je pogodna za podizanje mehaničke obrade, montažne radionice, metalske radionice, metalurške i livarske radionice i raznih vrsta skladišta.

Ovaj proizvod nije lako raditi na zapaljivim, eksplozivnim medijima ili mestima sa visokom vlažnošću i korozivnim gasovima.

Takođe se ne odnosi na rad podizanja staljenog metala, toksičnih supstanci i zapaljivih materijala.

Ima prednosti kompaktne veličine, male visine klirensa, male težine i malog pritiska točka.

Primenjuje se za prenos, montažu, remont i utovar i istovar mehaničke radionice, pomoćne radionice, magacina, materijalnog dvorišta i elektrane na metalurškom postrojenju;

Takođe se može koristiti kao zamena za obične dvostruke žičare za tekstilnu industriju i radionice za proizvodnju prehrambene industrije.

Svetlosni nivo i intermedijer u vrsti posla, temperatura radnog okruženja je 25 ℃ do 40 ℃, zabranjena upotreba u zapaljivom, korozivnom srednjem okruženju.

Proizvod ima dva oblika: rad zemaljske i radne sobe.

Radna soba ima otvoreni tip, zatvorena je dva tipa.

Može se podijeliti u dva oblika: lijevo ili desno.

Ulazni smjer ima bočno, krajnje lice, najviše 3 vrste.

Da bi zadovoljili izbor korisnika u različitim situacijama


Detail Parameter

Hot Tags: Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like