Skladište 1t-20T Električni jednoslojni kran sa dizalicom

Skladište 1t-20T Električni jednoslojni kran sa dizalicom

Jednostrani nosač LDA tipa je dizalica svjetlosne klase, odlikuje se razumnijom strukturom i čelikom visoke čvrstoće u cjelini. Korišćen zajedno sa CD1 modelom, MD1 modelom, električnim dizalicama HC modela kao kompletnim setom, široko se koristi u postrojenjima, magacinima, materijalima za podizanje robe ili materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Jednostrani kran LDA tipa je jedna vrsta lagane kranske dizalice. Karakteriše ga više razumna konstrukcija i čelik visoke čvrstoće u cjelini. Koristi se zajedno sa CD1 modelom, MD1 modelom, električnim dizalicom HC modela kao kompletnim setom, široko se koristi u postrojenjima, magacinima, materijalima za podizanje robe ili materijala. Zabranjeno je korišćenje ove opreme u zapaljivom, eksplozivnom i korozivnom okruženju .

Sastavljen je od zavarivačkog zavara čeličnom pločom i I-čelikom, krajnjim nosačem, električnom dizalicom i mehanizmom za putovanja.

raspon: 7.5-22.5metara

Radnička klasa: A3

radna temperatura: -25-40.

Tri načina za kontrolu

1: kontrola priveska

2: bežični daljinski upravljač

3: kontrola kabine

Takođe obezbeđujemo putne motore koji su mekani startni motor i promenljivi frekventni regulacioni motor za korisnike koji biraju.


Oblik parametara LDA krana


QQ snimka zaslona 20171207155047.jpg


Proces proizvodnje


201709181849536965479.jpg

Hot Tags: Magacin 1t-20T Električni jednoslojni kran sa dizalicom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like