Inteligentni nad glavom Cranes for Cold Rolling Mill Plant

Inteligentni nad glavom Cranes for Cold Rolling Mill Plant

Sinokocranes snabdijeva nadnošudske kranove za godišnju proizvodnje od 300 tisuća tona visokokvalitetnog projekta hladno valjanog silicon čelika.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1.1 naziv projekta:Sinokocranes snabdijeva nadnošudske kranove za godišnju izlaznost od 300 tisuća tona visokokvalitetnog hladno valjanog projekta silikon čelika.

1.2. poduzima osnovnu situaciju preduzeća:

Priroda 1.2.1 preduzeća: Henan Sinoko crane Limited Ltd je pojedinačno zajedničko preduzeće u Kini. Osnivanje 1.2.2 korporativnih sponzora pravne osobe: corporate Cai Yinxiu BERIS Engineering Technology Co. Ltd. Qinhuangdao research and Design Institute of the Zhao Zongbo matrix: Enterprise: Henan sinoko crane je jedan od Limited by Share Ltd i najveći profesionalni proizvođač dizale na svijetu, Konecranes International Company za tehničku suradnju u formiranju modernog poduzeća, a to je Berlusconi teška oprema (Šangaj) Co. , Ltd. u domaćim partnerima. Kompanija se nalazi u "Henan Changyuan County of Xinxiang City, Henan province China crane town" reputaciji Industrijskog parka Crane, 1200 ljudi, među njima, visoko, srednje profesionalno i tehničko osoblje 180 ljudi, sa svim vrstama napredne opreme za proizvodnju i testiranje više od 210 seta, osnova za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda i položio solidno. Kompanija Shinco i Berlusconi Group potpisali su ukupno ugovor o tehničkoj saradnji, Shinco dizalo koristeći Berlusconi sinoko dizalo tehnologiju, malu veličinu, laganu težinu, performanse bez održavanja, radnu stopu, naprednu konfiguraciju, kao što je visokoj jakosti pocinjano čelično žičano uže, podizanje kočnice disk diska, podizanje zubazareditelja, programiran sa stropa koji je, u domaćim proizvodima diza.


Glavni proizvodi kompanije Sinokocrane su razne vrste električnog dizala za dizalicu gantrija domaće, evropske različite male dizalicu mosta s dvostrukom zrakom, evropski automobil. Električni dizač i razni domaći gantry crane dizajn i proizvodni proces u punoj skladu sa "standardom dizajna dizala", "propisima o sigurnosti dizala" i drugim relevantnim državnim standardima, nivo je dostigao domaći napredni nivo.


Kroz višegodišnju radnu filozofiju Shincoa koji se pridržava "integriteta, pragmatičnog, pionirstva i preduzetništva", uz odličnu kvalitetu proizvoda, savršenu uslugu za korisnike, brzo je osvojio naklonost kupaca u domovini i inostranstvu, ukupno imovina kompanije u 2010. godini dostigla je 120 miliona, osvojila je kineske poznate zaštitne znakove, Kinesku mašineriju 500 (preduzeće), kinesku industriju krana poznati brend , najkonkurentnija Kina deset poznatih brendova i mnoge druge nagrade. I kroz ISO9001 sistem kvaliteta, ISO14001 upravljanje okolišem i OHSAS18001 certifikacija sistema upravljanja zdravljem i sigurnošcu na zanimanju, sveobuhvatno poboljšava ukupni nivo upravljanja preduzećem.


Kompanija ima jaku R & D snagu.  Kompanija sada ima tehnički odjel, tehnički menadžment zadužen za tvrtku raznih proizvoda. Postoji više od 170 profesionalnih i tehničkih osoblja, uključujući 4 viših inženjera, 20 inženjera i 105 pomoćnih inženjera, od kojih svi imaju fakultetsku diplomu ili više. Istovremeno imaju dobre odnose saradnje sa finskom kompanijom Shinco Berlusconi i Rudarskim institutom Luoyang, Taiyuan Univerzitetom nauke i tehnologije, Pekinškom institutom za istraživanje željeza i čelika, Dizajn Institut Ministarstva željeznica ima napredni softver za dizajn optimizacije dizala i softver za simulaciju. Kompanija ima godišnji prihod od prodaje od 8% kao R & D investicije.


Ovaj projekt je aplicirao za patent komunalnog modela 9, tako da je proizvodnja evropskih proizvoda od dizala manja i više prednosti uštede materijala, visoke sigurnosti, velikog nosivosti, niskog zagađenja, te ergonomskog dizajna, koji pripada visoko-end proizvodima u inteligentnoj industriji dizala. Kompanija ima sistem za osiguranje kvaliteta zdravog proizvoda, postoje savršene institucije za inspekciju kvaliteta i kvalitetni inspekcijski kadrova, te opremljeni raznovrsnom odgovarajućom opremom za inspekciju kvaliteta. Za kvalitetno inspekcijsko osoblje redovno obuku i procjenu, za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda položio je čvrst temelj. ? BERIS Engineering Technology Co. Ltd. (u budućnosti naziva mcc Orient Corp), od strane China Metallurgical Construction Group, Baotou dizajn željeza i čelika i Istraživački institut (u daljem prijevodu Baotou Akademija), uz vertikalno restrukturirati osnivanje velike sveobuhvatne inženjerske kompanije, osnovan u decembru 21, 2004. Registrovan u Qingdao Kineski metalurški Orient Corp prethodnik Baotou željeza i čelika dizajn i Istraživački institut je osnovao 1957, Ministarstvo metalurške industrije u metalurgiji (57) br. 121. i (57) pravilom postavilo je uredsku reč br. 197. odlučilo je da se osnuje projektni institut u Baotouu, a iz Pekinškog instituta za dizajn opreme za metalurgiju raspoređeno je 455 osoblja za tehnologiju i menadžment koji su uspostavili , poznat kao Beijing black Metallurgical Design Institute Baotou podružnica. U decembru iste godine preimenovan je u Baotou ferrous metalurški dizajn institut. U strukturnoj reformi Državnog vijeća, Ministarstvo metalurške industrije je opozvano i Državni metalurški biro je opozvan. [1999] obavijest o no. 22 sekunde kolekcije cijevi u MCC-u, Baotou je preimenovan u Baotou dizajn željeza i čelika i Istraživački institut Kineske metalurške konstrukcije. Do 21. decembra 2004, restrukturing je uspostavio BERIS Engineering Technology Co. ltd..


Nakon više od 50 godina izgradnje i razvoja, China Metallurgical Orient Corp se razvio u prvoklasni projekt domaćeg inženjeringa, dizajna i uključka u okretnicu velike integrisane inženjerske kompanije. Ugovorni projekti, u cijeloj zemlji 28 pokrajina, općina i autonomnih regija više od 100 velikih i srednjih preduzeća. Istovremeno, tehnička saradnja i tehničke razmjene ili zajednički dizajn i više od 40 zemalja i regija proizvođača, izvršavaju inženjerski dizajn i opće ugovorno poslovanje u Indoneziji, Jordanu, Indiji, Saudijskoj Arabiji i drugim zemljama. Tokom godina, osvojivši ukupno stotine, što je osvojila nacionalni nivo


Hot Tags: inteligentni nadnošni dizalice za pogon hladnog valjanja mlina, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like