KBK fleksibilni sistem grednih greda

KBK fleksibilni sistem grednih greda

0.5-3. 2 Tona KBK fleksibilna kombinovana viseća dizalica dizajnirana je i proizvedena strogo u skladu sa FEM / DIN standardom i prihvata 8 tehnologije patenta. Da bi se postigao odličan učinak, pouzdan kvalitet i dugotrajna usklađenost naprednog dizajna, nekoliko glavnih komponenti usvaja originalni ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

KBK fleksibilni sistem grednih greda


Opis

KBK fleksibilni sistem kranskih greda dizajniran je i proizveden strogo u skladu sa FEM / DIN standardom i prihvata 8 tehnologije patenta. Kako bi postigli izvrsnu izvedbu, pouzdanu kvalitetu i dugotrajnost koja odgovara naprednom dizajnu, nekoliko glavnih komponenti usvaja originalne uvezene svjetske brendove poput Schneider, Siemens, ABB, SEW, France Cable itd. U međuvremenu, modularni proizvodni proces dovodi do komponenata velike općenitosti, manje trošenja dijelovi, visoka stopa bez održavanja.

001


Značajke

KBK fleksibilni sistem grednih gredaje tri vrste hladno valjanih profila koji imaju visoku čvrstoću, dobru krutost i malu težinu kako bi se osigurala stabilnost sistema. Od isporuke sa fiksne točke do visoko preciznog, multi-beat, automatskog transporta sa više tačaka, sve se može kombinirati po volji. Postoje i komponente ovjesa koje su prilagođene vrhunskoj strukturi različitih radionica, što može uštedjeti prostor i područje tvornice, smanjiti potrošnju energije, poboljšati efikasnost preduzeća i visoko su prilagodljive.


KBK sustav fleksibilnih grednih dizalica jednostavan je za instaliranje i jednostavno održavanje, te ga treba spojiti vijcima između standardnih modula. Može biti s više presjeka usidrenih u jednotračnu linijsku tračnicu ili više presjeka usidrenih u dvije paralelne linearne šine za fleksibilne ovjese za dizalice za izradu velikih staza za vožnju kamiona, a jedan standardni dio ili dva standardna dijela mogu se kombinirati paralelno kako bi se formirao fleksibilni glavni snop dizalice. Neka rade bez napora bilo da se radi o novoj izgradnji, proširenju ili rekonstrukciji.


002


Naša kompanija

Company Profile 2 750

FAQ

P. Kakve informacije o&39 treba da dam prilikom ispitivanja?
Više detalja ili crteža, još bolje.
A: Kapacitet dizanja B: raspon C: visina dizanja D: izvor napajanja i ostale specijalne ponude koje nam date bit će cijenjene.
P. Koliko operativnih metoda za moj izbor?
Standardne metode rada:
O: privezani regulator s tipkama .B: daljinski upravljač s tipkama
Izaberite bilo koju vrstu.
Q. Da li ovaj tip može raditi u opasnom okruženju?
O: Naravno! Možemo prilagoditi za vas, otporan na kiselinu ili eksploziju, nema problema za to.
TUŽILAC WHITING - PITANJE: Možete li navesti ozbiljne alate za dizanje?
O: Naravno, možemo ponuditi sve alate za dizanje kao što su remen za dizanje, stezaljka, hvataljka, magnet ili druge pogodnosti kao vaš zahtev!
P. Kako možemo da instaliramo dizalicu?
O: Naš stariji inženjer može biti vaša strana da obavite uslugu vodiča za instalaciju i obuku. Štaviše, naša najbolja prodaja može posjetiti vašu zemlju.
P. Sigurnosni uređaj
O: Ograničivač preopterećenja, Granični prekidač (podizanje i putovanje), Zaštitni uređaj za blokiranje.


Hot Tags: kbk fleksibilni sistem kranskih guma, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like