Stub sa kliznom kranom tipa stuba

Stub sa kliznom kranom tipa stuba

Stubna vučna dizalica tipa stupa (poznata i pod nazivom: stupska vučna dizalica, klapska vučna dizalica, stupska vučna dizalica, stupska vučna dizalica) .To je nova generacija lagane opreme za dizanje napravljena da se prilagodi modernoj proizvodnji, sa visokopouzdana električna dizalica tipa JPK ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Stub sa kliznom kranom tipa stuba


Opis

Stubna vučna dizalica tipa stupa (poznata i pod nazivom: stupska vučna dizalica, klapska vučna dizalica, stupska vučna dizalica, stupska vučna dizalica) .To je nova generacija lagane opreme za dizanje napravljena da se prilagodi modernoj proizvodnji, sa Visoka pouzdanost lančana električna dizalica tipa JPK posebno je pogodna za kratku udaljenost, čestu upotrebu, intenzivne operacije dizanja, uz visoku efikasnost, uštedu energije, uštedu rada, mali otisak, jednostavan za rukovanje i održavanje i druge karakteristike.


Stub dizalica tipa stuba, uglavnom uključuje gornji stup, donji stupac, glavni snop, glavnu gredu za vuču, mehanizam za podizanje (električna dizalica s prstenastim lancem), mehanizam za vraćanje, električni sistem, ljestve i sastav platforme za remont.


Stubni kran za klizanje dizalica, prilagodljiv i ostale karakteristike, efikasna je automatska proizvodna linija, nužna posebna oprema za podizanje u nuždi, s njom da se osigura nesmetana proizvodna linija.

image


Parametri

Tip

BZ-KBK0. 125

BZ-KBK0. 25

BZ-KBK0. 5

Težina (kg)

125

250

500

Radijus (m)

3 (standardno)

Efektivni radijus rada (m)

L-0.5

brzina (m)

priručnik

Visina dizanja

3 (standardno)

Ugao rotacije (°)

180, 270 (standardno)image


Primjena

Stub dizalica tipa stuba može se široko koristiti u tvornicama, rudnicima, proizvodnim linijama za radionice, montažnim linijama i alatnim strojevima za rad i skladištenje, pristaništu i drugim prilikama teškog podizanja.

1 (7)

photobank (1)

Naša kompanija

Company Profile 2 750

Hot Tags: Stub sa kranom za klađenje na stupu, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like