Putna portalna dizalica s električnom dizalicom tipa MH

Putna portalna dizalica s električnom dizalicom tipa MH

Uvod u proizvodu Portalna dizalica je deformacija mostovne dizalice, poznata i kao portalna dizalica. Uglavnom se koristi za vanjska dvorišta, dvorišne terete, utovar i istovar rasutih tereta. Portalna dizalica ima karakteristike visoke iskoristivosti, velikog opsega rada, široke prilagodljivosti i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod u proizvod

Portalna dizalica je deformacija mostovske dizalice, poznata i kao portalna dizalica. Uglavnom se koristi za vanjsko dvorište, dvorišni teret, utovar i istovar rasutih tereta.

Portalna dizalica ima karakteristike visoke iskoristivosti, velikog opsega rada, široke prilagodljivosti i opće upotrebe.

Njegova metalna konstrukcija podsjeća na okvir portala, a dvije noge su postavljene ispod glavne grede koja može hodati direktno po tragu tla. Na dva kraja glavne grede mogu se nalaziti nadvijene konzolne grede. Portalna dizalica s jednim nosačem jednostavne je konstrukcije, prikladna u proizvodnji i ugradnji, male mase, a glavni nosač je uglavnom odstupana struktura okvira šinskih okvira. U usporedbi s dvostrukom nosača portalne dizalice, ukupna krutost je slabija. Zbog toga, kada je težina dizanja 50T i raspon 35M, ovaj oblik se može usvojiti. Nosilice nosača portalne dizalice s jednim nosačem imaju L - tip i C - oblik. L - oblik je jednostavan za proizvodnju i ugradnju, dobro stanje naprezanja, vlastita masa je manja, ali je prostor za podizanje robe kroz nogu relativno mali. Noga tipa C je nagnuta ili savijena, s ciljem da ima veliki poprečni prostor koji omogućava teret da glatko prolazi kroz nogu.Mostonosna dizalica s kutijastim nosačem zavarena je čeličnom pločom kako bi se oblikovala struktura kutije koja ima karakteristike visoke stabilnosti i velike krutosti.Glava je struktura gredastih nosača. tim e, nosač kutije također ima nedostatke visoke cijene, velike težine, loše stabilnosti i tako dalje.

Mostovna dizalica sa jednostrukom gredom pomoću kutnog čelika ili I-čelika zavarenog od konstrukcije, prednosti niske cijene, male težine, dobre stabilnosti. Međutim, zbog mnogih mjesta zavarivanja i nedostataka same rešetke, nosač greda također ima velike otklon, mala krutost i relativno niska stabilnost, što zahtijeva često otkrivanje mjesta zavarivanja i drugih nedostataka. Pogodno za tlo s malim zahtjevima za stabilnošću i malom težinom podizanja.

QQ图片20200916111547

Podaci o tehnologiji


Kapacitet / t
3
5
10
16
20
Raspon / m
12/16/24/30
Operativna metoda
privjesna linija s pritisnim tipkom / kabinom / daljinskim upravljačem


Brzina
Podizanje m / min
8,8/0.8
8,8/0.8
7,7/0.7
3.5
3.5
Cross travel
20
20
20
20
20
Duga putovanja
Prizemlje
20
20
20
20
20
Kabel
20,30,45
20,30,40
20,30
20,30
20,30
Električna dizalica
CD1 / MD1
CD1 / MD1
CD1 / MD1
CD1
HC
Visina podizanja / m
6/9/12/18/24/30
Radna dužnost
A3
Napajanje
380V 50Hz 3PH AC

单梁龙门5

单梁龙门8

Karakteristike proizvoda1.Prevencija kuke koja se sudara sa vrhom, postavite štitove i prepreke
2. Uređaj za samoispitivanje kruga, pokretanje ograničenja putovanja
3.Zaštita trenutnog nedostatka bilo koje faze.
4.Vanjske dizalice opremljene su mehanizmom za podizanje, električnom upravljačkom kutijom i uređajima otpornim na kišu.
5.Uređaji za alarm protiv zvuka i svjetla protiv sudara.
6.Opremljeno stezaljkom za šinu.
7.Digitalna težina, ograničenje visine, uređaj za stezanje šina
8. Zaštita od brzine, zaštita od nultog pritiska, zaštita od groma

单梁龙门7


Hot Tags: mh tip električne dizalice za putničke putne portalne dizalice, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like