Monorail portalna dizalica s dvostrukim nosačem na otvorenom

Dvostruka portalna dizalica obično se koristi na otvorenom i ima teške radne zadatke od A5-A8. Dvostruke portalne dizalice pogodne su za utovar i istovar portalnih dizalica u skladišta na otvorenom, skladišta, željezničke teretne stanice, lučke terminale itd. Može takođe biti opremljeni raznim specijalnim kukama za razne specijalne operacije. Dizalica se sastoji od okvira mosta, mehanizma za upravljanje kolicima, kolica i električne opreme. Okvir mosta usvaja dvostruku gredu u obliku kutije, a pogonski mehanizam kolica pokreće se odvojeno. Svim mehanizmima se upravlja u kontrolnoj sobi ili se modificira način rada bežičnog daljinskog upravljača.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

photobank (12)

DIZALICA DIZALICE A-OBLIKA
Kuknoj portalnoj dizalici tipa zabranjeno je nositi zapaljive i eksplozivne materijale i raditi u korozivnom okruženju. Može se izraditi u jednokraki autrigger tip ili nekonzolnu strukturu prema zahtjevima korisnika. Pored toga, bavi se dizajnom i prilagođavanjem nestandardnih portalnih dizalica s kukama. Temperatura radnog okruženja kukastih portalnih dizalica tipa A je 35 ℃ -20 ℃, a napajanje je trofazno AC 50HZ. 380V. Možda će biti potrebno konfigurirati opremu otpornu na kišu.

European gantry crane00(1)

Portalne dizalice tipa pogodne su za otvorena skladišta, skladišta, željezničke teretne stanice i lučke terete. Čekanje na utovar i istovar. Tipska kukasta portalna dizalica može biti opremljena i nizom posebnih posipača (elektromagnetni usisnik, grabež) za neke posebne operacije. Korisnik prilikom odabira treba navesti tehničke zahtjeve kao što su maksimalna i minimalna temperatura radnog okruženja i vrsta napajanja.

photobank (9)

U-OBLIKOVNA POTPUNA DIZALICA
Ova mašina je pogodna za željeznička dvorišta velikog raspona, luke, skladišta na otvorenom, stanice za prenošenje kontejnera itd. Sa čestim operacijama utovara i istovara. Mašina prihvata portalni otvor u obliku slova U sa velikim zazorom nogu (skoro 7 m), koji je pogodan za utovar i istovar velike i glomazne robe i kontejnera. Mašina ima dvije vrste vodljive žice i kabela. Poželjna je klizna žica. Pri naručivanju treba navesti provodni oblik i položaj.

photobank (3)1. Portalna dizalica s dvostrukom glavom u obliku slova U pogodna je za opće utovar i istovar te podizanje i rukovanje u teretnom dvorištu na otvorenom i željeznici. 2. Zbog velikog prostora za noge, pokretač vrata u obliku slova U pogodan je za rukovanje velikim predmetima. 3. Stroj za vrata u obliku slova U uklanja okvir sedla zbog svojih strukturnih karakteristika, a visina cijelog stroja smanjuje se pod uvjetom da visina podizanja bude sigurna.RMG-detail

双梁门式起重参数


Hot Tags: vanjska dvokraka portalna dizalica s dvostrukim nosačem, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađena u Kini
Prema različitoj strukturi nogu krana, portalna dizalica može se podijeliti na dva glavna različita tipa: A-oblik i U-oblik. Prema stvarnoj situaciji na području primjene, portalna dizalica u obliku slova U uvijek ima širi prostor ispod konzolne ploče, čime se može postići više prostora za prijenos podiznog materijala.

Upit

You Might Also Like