QZ Grab Bridge Crane

QZ Grab Bridge Crane

1. Grab most kran je naširoko koristi u elektrane, teretni dvorište, radionica, pristanište i drugi rasuti materijal rukovanje i prijevoz. 2. Grab most kranovi su teške dizalice. 3. Svi mehanizmi podizne mostne dizalice rade u kabini vozača, a smjer ulaska u ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

1. Grab most kran je naširoko koristi u elektrane, teretni dvorište, radionica, pristanište i drugi rasuti materijal rukovanje i prijevoz.

2. Grab most kranovi su teške dizalice.

3. Svi mehanizmi podiznog mosta koriste se u kabini vozača, a smjer ulaska u vrata platforme vozačke kabine je: krajnji ulaz, bočni ulaz i gornji ulaz.

4. Nominalna težina podiznog mosta uključuje i težinu hvataljke.

5. Postoje dva tipa paralelnih vertikalnih greda u pravcu otvaranja kašike.Grab most kran se uglavnom sastoji od kutije mosta, hvataljka za kolica, mehanizma za upravljanje kamionom, vozačke kabine i električnog upravljačkog sistema. Uređaj za dohvat je kantica sposobna za hvatanje rasutog materijala. sa četiri čelične žičane užadi, koje su obješene u otvorenom i zatvorenom mehanizmu i mehanizmu za podizanje. Kada je usta posude zatvorena, mehanizam za podizanje se odmah pokreće kako bi se četiri čelične žice podigle pod prosječnim opterećenjem. Prilikom istovara otvorite i zatvorite mehanizam, otvorite kantu, a zatim otvorite, nagnite materijal. u suštini isti kao i kranska dizalica osim za različite mehanizme za podizanje.

image

Hot Tags: QZ grab most kran, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like