SLX Tip 0.5T-3T Ručni kran sa dvostrukim nosačem sa dizalicom koji se koristi za skladište

Ručni jednosmjerni jednoslojni kranovi ispunjavaju JB3775 SLX tip, težina je 0,5 T, 1 T i 2 T, 3 T, 5 T, raspon 3 ~ 5 m, 5 ~ 8 m, 9 ~ 10 m, 11 ~ 12 m tonaža može nositi konstrukciju rama, i-čeličnog zavarivanja na oba kraja greda, glavnog nosača i završnog zraka kombinacijom ploče i vijka, opremljenim ručnim monorailnim kolima i lančanim blokovima, koji visi na donjoj prirubnici I-čelična šina ili hodanje je fiksirana na vrhu grede, struktura je jednostavnija, u isto vreme je i automobil koji se pokreće ručnim pogonom lanca.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni jednosmjerni jednoslojni kranovi ispunjavaju JB3775 SLX tip, težina je 0,5 T, 1 T i 2 T, 3 T, 5 T, raspon 3 ~ 5 m, 5 ~ 8 m, 9 ~ 10 m, 11 ~ 12 m tonaža može nositi konstrukciju rama, i-čeličnog zavarivanja na oba kraja greda, glavnog nosača i završnog zraka kombinacijom ploče i vijka, opremljenim ručnim monorailnim kolima i lančanim blokovima, koji visi na donjoj prirubnici i-čelična šina ili hodanje je pričvršćena na vrhu grede, struktura je jednostavnija, u isto vreme se vozi automobil ručnim lančanim pogonom, ručna monorail kolica duž donje prirubnice za poprečno pomeranje napred i nazad , gore i dolje lancem rukovanja roba.

Kada kran radi, niko ne sme ostati na mostu.

Pravilo korištenja i način održavanja ručke za vuču sa ručkom koji se koristi sa kranom može se koristiti za upotrebu ručnog ručnog dizanja ručice tipa SH;

Održavanje ili osoblje je zabranjeno od dizalice do dizalice.

Ručni kran za suspenziju jednosloka je 0.5 tona i 1 tona, 2 tone i 3 tone, od čega je ova vrsta opreme za podizanje malih dimenzija sa prednostima jednostavne strukture, jednostavnog rada, niske cene i pogodne za rukovanje nema snage u učestalosti skladišta, radionice ili održavanja opreme.

Primenljive prilike

Ručna dizalica za jednoslojno osvetljenje pogodna je za snabdevanje bez napajanja, nisku brzinu rada i nisku potražnju instalacije skladištenja i radionice u fiksnoj interkropiji, utovaru i istovaru, opremi za održavanje itd.

Posebno je pogodna za robu koja se može koristiti za sprečavanje eksplozije, sprečavanje požara i sprečavanje sudara.

Nije moguće zavariti oštećenu kranu pomoću uređaja za kuke

Kod oštećenja većine krunice dizalica, kukom s pukotinom ili ozbiljnosti, mnogi operateri će popraviti zavarivanje na kuku, ovo je neka vrsta pogrešnog ponašanja, kuk se mora zameniti i ne može popraviti zavarivanje.

Sada ću vam dati detaljnu analizu razloga zbog kojih se ne rešavate:

Teško je ispuniti prvobitni standard kvaliteta

Kuka ima visoku mehaničku čvrstoću i dobru žilavost. Obično je izrađen od visokokvalitetnog čeličnog sedativnog ili nisko-ugljeničnog legiranog čelika.

Zbog visoke mehaničke čvrstoće, materijali imaju tendenciju da budu krhki i obično su osetljivi na koncentracije napona i kvašne defekte. Stoga se materijali visokog ugljeničnog čelika ne koriste.

Uvek provjerite podizne prstenove kranova dizalica, a manji nedostaci treba popraviti u vremenu.

Kada je površina pukotina ili ozbiljno nosena, treba ga zameniti.

Kada se komponente i oprema transportuju, neophodno je održavati sigurno rastojanje od najmanje 2m. U suprotnom, treba uzimati napajanje ili druge sigurnosne mere.

2. Temperatura kuke može se smanjiti toplotom zavarivanja.

Zatvorite pored predmeta pod mehanizmom podizanja težine, ali prilikom pokretanja i efekta kočenja uzrokovanog udarnim opterećenjem, a opasan deo erozionog udara kranova dostigne 30%, treba da se ukine, apsolutno ne preduzmete popravku metodu zavarivanja radi povećanja poprečnog preseka područje.

Mora da prođe neophodan test, materijal kuke i usta za zavarivanje ne sme da pukne.

Skica

TIM snimka zaslona 20171212165148.jpg

Detaljan parametar

TIM snimka zaslona 20171212165306.jpg

TIM snimka zaslona 20171212165243.jpg

Hot Tags: slx tip 0.5t-3t ručni jednoslojni nosač dizalice sa dizalicom za skladište, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like