Dvokraka gornja dizalica za metalurgiju u metalnoj fabrici za rastopljene metalne kutlače

Metalurške dizalice pogodne su za topljenje metala, valjanje, toplotnu obradu sa posebnim zahtevima, direktno na poslu koji se koristi u procesu proizvodnje dizalice. Metalurške mostovne dizalice uglavnom se odnose na upotrebu lijevanja i lijevanja u metalurškim preduzećima.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

photobank (21)

Mašina, dizalica za rukovanje pločama, dizalica za hranjenje, dizalica sa stezaljkom od čeličnih spirala itd. Metalurška dizalica: Senzor: Sigurnosna zaštita: Električna kontrola

Budući da uređaji za dizanje mogu u velikoj mjeri smanjiti intenzitet ručnog rada, olakšati mehanizaciju proizvodnog procesa i realizaciju automatizacije i poboljšanja produktivnosti rada, pa su mašine za dizanje postale nezamjenjiv stroj u modernoj industriji.

5435452

Mehanička oprema. Strojevi za dizanje imaju velike promjene u mehaničkom opterećenju, razne metode dizanja, širok spektar aktivnosti i rada. Složeno okruženje i druge karakteristike, u slučaju sudjelovanja rukovaoca&# 39, često se javljaju razne smetnje i šteta je izuzetno velika .

photobank (26)

Naš profesionalni tim
KINO CRANES Group ima tim oduševljenih mladih ljudi koji svakog kupca tretiraju kao svog prijatelja. Zaposlenici uzajamno pomažu u pružanju usluga kupcima iz svakog detalja. Tako možete dobiti ne samo visokokvalitetne proizvode već i personaliziranu uslugu.

Na sva pitanja u vezi s instalacijom i radom odgovorit ćemo za 24 sata.
1. Ako proizvod ne može udovoljiti vašim zahtjevima ili ima bilo kakvih problema u kvaliteti, proizvod se može promijeniti ili vratiti ako je potrebno.
2. Nudit ćemo dizajn, slike proizvoda i druge najtehnološke podatke koji su vam potrebni.
3. Dokumenti će biti priloženi uz pošiljku, poput vodiča za upotrebu, crteža za povezivanje, popisa ambalaže, računa i drugih datoteka koje su vam potrebne.


Model NO
YZ
Stanje
Novo
Tip
Dvostruka dizalica
Nosivost
100-320t
Dizalica krana
10-32m
Visina podizanja
10-35 m
Brzina dizanja
6-15m / min
Cross Cross Speed
40-50M / Min
Duga brzina putovanja
60-70m / min
Radnička klasa
A6-A8
Porijeklo
Henan, Kina
Radna temperatura
-20 ~ 50 ℃
Način kontrole
Upravljanje kabinom
Zaštitni znak
KINO DIZALICE
Specifikacija
CE, ISO
HS kod
8426112000
Sigurnosni uređaj
Odbojnik, strujna zaštita od preopterećenja, uređaj za preopterećenje, zaštita od nestanka struje
Područje primjene
Fabrika, radionica, skladište, elektrana, logistika itd.

6543

Hot Tags: metalna dizalica sa dvostrukim nosačem za metalnu kutlaču, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađena u Kini
Metalurške mostovne dizalice uglavnom se odnose na lijevanje dizanja koje se koriste u metalurškim preduzećima. Metalurške dizalice su pogodne za topljenje metala, valjanje i toplotnu obradu sa posebnim zahtjevima.

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti