Skladište Semi Gantry Crane Mobile Cantilever Crane

Skladište Semi Gantry Crane Mobile Cantilever Crane

Opis proizvoda Polu-portalni dizalo je posebno pogodan za mjesta gdje je operacija podizanja češća u radionici. Može se ugraditi ispod mostne krane kako bi se u punoj upotrebio prostor radionice i visine. Jedna noga je montirana na zid ili stub, a druga je...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Polu-portalni dizalo je posebno pogodan za mjesta gdje je operacija podizanja češća u radionici. Može se ugraditi ispod mostne krane kako bi se u punoj upotrebio prostor radionice i visine. Jedna noga je montirana na zid ili stub, a druga strana trči po zemlji. Prizemna staza je na istom nivou kao i tlo kako bi se osiguralo da je radni prostor bez barijera. Rad sa mostnim kranom može poboljšati radnu efikasnost.

DFHOIST Polu-gantrija dizalo je dizajnirano prema međunarodnim standardima. Naša ždrala ima kompaktnu strukturu i lijepe karakteristike izgleda. Standardni sigurnosni nadzor, zvučni i svjetlosni alarmi, i opremljeni infracrvenom zaštitom od sudara radi zaštite pješaka. Ždralovi i kolica vode frekvencijsku konverziju. Postoje dvije brzine uspona. Naširoko se koristi u proizvodnji mašina, skladištu, dvorištu itd.

Dobavljač ždrala vam može pružiti polugantry crane za različita industrijska polja, kao što je gantry crane za morsku industriju. Štoviše, kompanija vam može osigurati i polugantrije opremljene opcionalnim dijelovima, kao što je poludizača gantry dizalicu koja je olakšana električnim podiskom kao svojim pomoćnim sustavima za podizanje kako bi se promovirala efikasnost rada liftova. Što je najvažnije, naša fabrika može proizvoditi različite vrste gantry dizalica sa različitim kapacitetima, kao što je3t, 5t, 10t i 20t gantry dizalice koje su vruća prodaja u našoj fabrici dizalice. Slijede neke vrste specifikacija vruće prodaje ždrala za vašu referencu.

Sve vrste polugantry crane dizajna i procesa proizvodnje su striktno ugoditi gore spomenutim nacionalnim standardima. I naši gantry crane su svi kvalifikovani i svi su u radnji i testirani su i pregledani od strane naših profesionalnih crane inspekcija i testiranje opreme i inženjerski timovi. U međuvremenu, svi su spremni da prime vas, naše klijente širom svijeta da primite vašu detaljnu inspekciju.

Specifikacija


Span
12m~35m ili drugi
Cantilevers
Prema tvom zahtjevu, ali ne mor od 1/3 od
Visina podizanja
6m,9m,12m ili druga visina
Kapacitet
3t,5t
10t
15t,16t
20t,25t
30t,32t
Brzina podizanja(m/min)
8, 8/0.8
7/0.7
3.5 ,3.5/0.35
4.4/0.4
3.3/0.3
Unakrsna brzina putovanja(m/min)
10 ili 20
10 ili 20
10 ili 20
10 ili 20
10 ili 20
Lon putujuca brzina(m/min)
20,30
20,30
20,30
20,30
20,30
Radniиka klasa
A5 (prema mehanizmu dizalice dizalice)
Izvor napajanja
380V 50HZ 3 Faza(ili drugi standardi)
Temperatura rada
-20°~+40°
Kontrolni model
Kontrola pritisnutog dugmeta privjeska, kontrola kabine ili daljinski upravljač

Prednosti proizvodnje


1. Dizajn ove vrste dizalica može uštedjeti troškove izgradnje i prostor.
2. Ima veliki span koji je zgodan za rukovanje teretom.
3. Putujući organi na ždralima voze se odvojeno kako bi se osigurala sigurnost mašine.
4. To mora ići uz skladišta, tako da se poboljša fiksija i sigurnost.
5. Dizalo uvijek u malom kapacitetu za podizanje kako bi se snizio rizik za podizanje.
6. Laka instalacija i održavanje.

Detalji o proizvodu

1.Dizajn
'KINO' Brand polugantry dizalice su dizajnirane & proizvedene u skladu sa ISO 9001:2000 ISO 14001:2004 i OHSAS 18001 s obzirom na faktor sigurnosti u pogledu odgovarajuće klase dužnosti.


2.Motori
Motori se koriste specijalna dužnost dizala pogodan za često startanje , obrnuto i kočenje u skladu sa ISO 9001:2000 ISO 14001:2004.Motori su potpuno zatvoreni u prašini otporan na prašinu građevinsko stopalo / priručnica montiran TESC / TEFC , Sq. Kavez motori sa integriranim sigurnosnim kočnicama, izolacijska klasa F, IP54 zaštita za vlaženje, CT & LT pokreti.


3.Kočnice
Nezavisna hidrauliиna koиnica иini kranom sigurniju i lakљu za kontrolu.


4.Slikarstvo
Dva kaputa primera prije montaže & dva kaputa sintetičke emajle nakon testiranja


5.Boja
Prema tvom zahtjevu

6.Prosjekdebljina
Oko 100 mikrona


7.Zupčanik
Cijele kutije zupčanika su napravljene od precizne hob cut helical / spur gears & pinions imaju tvrdoću od 250 do 350 BHN napravljenih od ugljičnog čelika od slitina. Svi zupčanici & pinioni koji rade na kugli tipa antifrikcije / valjkastim ležajima u totalno su zatvorena uljana kupka koja daje stalno podmazivanje prskanja. Helikal / Spur zupčanik dizajniran za adekvatnu snagu i optimalnu otpornost na hlađenje za nesmjetan rad & dugi život


.8.Kotači
Kotači kraba kraba, glavne snop i krajnja kočija proizvedeni su u našoj posebnoj Vakuum radionici odljeva (Bez tehnike uključivanja pijeska) što čini naše kotače elastičnijim i izvanjšim površinom tvrdo nošenjem i izdržljivim.


9.Električna ploča
Modularni dizajn, lakoća za instalaciju i održavanje, pouzdan rad, osigurači manje sklopova, dukirani ožičavanje i kompaktni terminali. Zaštita od preopterećenja motora kako bi se spriječilo preopterećenje.


10.Prekidač ograničenja
Sigurnosni prekidači za zaustavljače će biti obezbjeđeni kako bi se spriječilo preko putovanja u svim pokretima.


11.Pravila dizajna i gradnje
Svi standardi koji su potrebni za kran su kineski standardi.

semi gantry


semi

Hot Tags: skladište polugantry dizalica mobilni cantilever dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like