Ubacivanje čeličnih gredica sa pozicioniranjem upravljačkog uređaja

Ubacivanje čeličnih gredica sa pozicioniranjem upravljačkog uređaja

Postavljanje upravljačkog uređaja za dizanje čeličnog grednog mosta za pozicioniranje, koji sadrži kolutnu stezu postavljenu na kolicima, kolica za kolo, kolica montirana na kolicima i automobilu, postavljena na kolicima na uključuju pozicioniranje uređaja za kontrolu podizanja položaja, pri čemu se pozicioniranje podiznog čelika greda upravljački uređaj obuhvata:
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Postojeći kranski dizalica (dizalica) opreme za podizanje, u operacijama podizanja, kroz upravljanje mostom kranom za dovršavanje potrebnih podizanja. Tokom rada, čelik ili predmet će biti pogrešno transportovani zbog veštačkih ili faktora okoline vozača mostnih krana, što će uticati na tačnost podizanja mosta i čak izazvati nesreće i ekonomske gubitke. Na primjer, preduzeća željeza i čelika u podizanju peći za zagrevanje gredice u procesu valjanja, jer vozači visi pogrešnu gomilu, različite vrste grede u peći, mešanje pećnog čelika izazvano nesrećom, što dovodi do velikih ekonomskih gubitaka.


Da bi se rešio saobraćaj u dizanju grede u procesu rada, zbog operativnih grešaka, prema navedenoj gredici za podizanje pilova se javlja kada se visi pogrešno pitanje, potrebno je da dizajniramo neku vrstu upravljačkog uređaja za pozicioniranje gredice za dizanje mosta da automatski upravlja upravljačima saobraćaja prema odredbama gredice za dizanje gomile. Ako se na lokaciji nalazi 1 do 10 gomilica za pilove, može se podići, kao što je uređaj za kontrolu grede koji visi na mostu za postavljanje mosta, podizanje gomile br. 4 gredice, drajveri u operacijama samo na gomilama br. 4 na podiznoj čelici , a ne u drugom podizanju položaja pilota, ukoliko postoji upravljački uređaj za pozicioniranje mosta za dizanje mosta, može potpuno eliminisati pogrešnu poziciju koja visi.


Korisni model nudi upravljački uređaj za dizanje krila za podizanje ploče, uređaj za kontrolu podizanja položaja, postavljanje određene gomile, gomila se može uložiti u gajbu na čeličnoj gajbi za kuke za kuka, gomilanje na drugu kuku može se podići steelbilllet, potpuna eliminacija pogrešnog položaja krana.

Postavljanje upravljačkog uređaja za dizanje čeličnog grednog mosta za pozicioniranje, koji sadrži kolutnu stezu postavljenu na kolicima, kolica za kolo, kolica montirana na kolicima i automobilu, postavljena na kolicima na uključuju pozicioniranje uređaja za kontrolu podizanja položaja, pri čemu se pozicioniranje podiznog čelika kontrolni uređaj sadrži:

Označavanje upravljačkog kruga koje odgovara svakoj poziciji položaja pilota;

Ugaona čelična klizna linija povezana sa upravljačkim krugovima za indikaciju postavljena je na odgovarajućoj poziciji svake položnice bunara na velikoj šini;

Prvi nosač i drugi nosač su spojeni na dva kraka kolica, koji su povezani sa kliznom linijom u kliznom kontaktu;

Sa prvim kontaktima prva kočiona veza;

Drugi kontaktor je povezan sa drugim slajderom;

Treći kontaktori povezani sa prvim kontaktorom i drugim kontaktorom;

Kućište za spuštanje kukica povezano sa trećim kontaktorom.

Tvornica valjaonice za rukovanje crijeva.jpg

Hot Tags: kranske čelične palete sa pozicioniranjem, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like